1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geluid H360RS

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door MisterMeJ, 17 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Gisteren de H360RS aangesloten via HDMI. Tot zo ver werkte alles, maar kwam daarna tot de ontdekking dat ik het volume niet regelen kan via de ontvangerafstandbediening. Volumebalk verschijnt wel en de cijfers tellen wel op en af, maar volume blijft op het zelfde niveau. van 1 naar 0 is wel geluid uit en van 0 naar 1 is geluid aan, maar voor de rest heeft het geen invloed.

  Aangezien ik al veel gelezen/gehoord had over HDMI problemen wanneer je geen a achter de versie had staan, maar behoord dit ook tot de problemen van deze versie ?

  Tevens heb ik nu alleen nog maar op TMF Pure gezien, dat ik boven in beeld witte pixels heb, wat op een storing lijkt.

  Software heb ik ook geupdate.


  Zijn er dingen wat ik zelf kan doen om dit op te lossen of moet ik met de klantenservice gaan bellen om te vragen naar een betere versie ?  MisterMeJ
   
 2. Je kan het geluid inderdaad enkel aan of uit zetten via HDMI. Dit is een tekortkoming van de H360R zelf. Ik heb zelf de RA en ervaar dit ook. Om deze reden hoef je het kastje dus niet om te wisselen want je zal er niks mee opschieten.

  Wat de witte pixels betreffen geen idee. Ik heb zelf nergens last van maar kijk eerlijk gezegd ook nooit naar TMF. De kanalen waar ik naar kijk zien er prima uit.
   
 3. Lekker is dat dan, ga je vooruit qua beeldkwaliteit maar op gemak ga je er achteruit op.

  Via ab kan je wel kiezen tussen tv en ontvanger, maar dat gekloot is te veel moeite. Ben je keer vergeten dat hij op tv staat, moet je elke keer weer via je input zoeken naar je HDMI kanaal...

  Morgen maar ff ziggo opbellen om te vragen of hier nog een oplossing voor gaat komen en anders wil ik graag de humax, want dit zapt totaal niet fijn!


  Zonder andere topic te openen nog een vraag:

  Moet ik perse weer het HDMI kanaal opzoeken wanneer ik van analoog of dvd over wil gaan naar digitaal?
   
 4. Bij mijn televisie in ieder geval wel (Sony 32V2000). Maar ik las over een Panasonic model waar je in kan stellen dat bij het aanzetten van de decoder het HDMI kanaal automatisch opstart. Dit kan bij de Sony helaas niet (voor zover ik weet... )
   

 5. klopt, dit is bekend........... ik heb daarvoor een super afstandbediening gevonden. bekijk mijn bericht hier maar even........http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=128704#post128704

  de logitech harmony 525 is een perfecte oplossing hiervoor.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina