1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke Decoder/Recorder kiezen

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door Merlijntje, 17 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds een aantal maanden ben ik overgestapt naar Ziggo Alles in 1 Plus incl. de Samsung DCB-B270R en sinds kort het digitaal compleet pakket. Nu mijn videorecorder de geest heeft gegeven wil ik èèn van de decoder/recorders aanschaffen (Humax iPVR9200C of Samsung DCB-850R). Aangezien er met beide apparaten kennelijk heel veel problemen zijn vraag ik me af welke van de twee ik het beste zou kunnen aanschaffen of is het misschien verstandiger een dvd/hdd recorder aan te schaffen?

  Groeten,
  Merlijntje
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 17 nov 2008
 2. Heel veel problemen zijn er niet met beide pvr's, misschien wat specifieke dingen. Maar een losse DVD/Harddisk recorder is ook niet ideaal, omdat je dan 2 kastjes moet gebruiken en waarbij je meestal niet het digitale TV kastje kunt programmeren met je recorder. Een PVR heeft dan veel meer mogelijkheden. Maar misschien moet je je vraag in beide forumdelen van de humax en samsung pvr stellen en om advies en ervaringen vragen.
   
 3. Weet niet over welke problemen je het hebt maar ik heb ze niet met mijn Humax PVR 9200C. Ik kan je deze zeer zeker aanraden. Een PVR geeft je meer mogelijkheden dan de combie dvd/hdd recorder.
   
 4. er staat me iets bij dat de pvr 850 van samsung, na 1.5 tot twee jaar bij veel gebruikers problemen oplevert, iets met de printplaat. Rode lampjes blijven dan branden en wil niet meer starten........de humax weet ik niet. Heb zelf na de sagem ontvanger meerder samsungs gehad, nu de 360 (HD). Zelf nooit problemen gehad met samsung trouuwens.

  Ik zou misschien even wachten totdat er nieuwe HDD decoders op de markt zijn voor ziggo, waar de kinderziektes uit zijn.......Ben zelf voorstander van Decoder met harddisk niet van DVD recorder. Als ik aan dvd recorder denk, moet ik ook weer denken een vhs banden, klinkt verouderd
   
 5. Merlijntje,aanschaffen van de Humax iPVR9200C is een goede keuze. Heb hem zelf nu enige maanden in huis als vervanger voor de samsung DCB-H360R en heb nog geen enkel probleem gehad met dit apparaat. Sluit hem aan in de staat zoals hij uit de doos komt,dus niks nie upgraden,firmware downloaden enzo. Je installeert hem kijk bij Ziggo of de laatse update er op staat en klaar is je Humax. Veel mooier beeld en geluid dan de Samsung.
  Groetjes,koni46:pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina