1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo Nieuwsbrief

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door rinus1249, 16 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik kon het er niet uit opmaken. maar als zo vaak beloofd zou de MGV in dit soort communicatie naar de klanten voorinzage krijgen, puur om te kijken of er onduidelijkheden in staan. Echter natuurlijk weer niet gebeurd.

  Dus HelpDesk maak je borst maar weer nat.
   
 2. Ik lees de strofe over HD-TV toch echt anders. Volgens mij gaat het HD-pakket eruit en kun je vanaf 2009 de zenders die in HD worden aangeboden HD-ontvangen met een HD-ontvanger. Het zou toch ook vreemd zijn dat Ziggo voor vier HD-zenders een pakketje laat bestaan...

  Maar goed lezen is lastig en ik weet ook niet of ik het bij het rechte eind heb... Hoe dan ook lees ik veel positiefs!:pompom:
   
 3. Dus vanaf 2009 worden de HD zenders zonder extra kosten doorgegeven?

  Ben benieuwd welke nieuwe zenders worden toegevoegd aan het digitale pakket. Ze zullen toch meer digitale klanten willen dus het moet nog aantrekkelijker worden.
   
 4. Het is maar hoe je het leest en hoe het gelezen moet worden. Ik lees het wel op deze manier, maar het kan ook zijn dat Ziggo de standaard zenders ook in HD gaat doorgeven en dat dat gratis is en ook het aparte HD-pakket blijft. Dit is mij dus niet duidelijk.
   
 5. Om onnodige discussie te voorkomen, dit bovenstaande is wat er exact in de folder staat.
   
 6. Mooi, goed dat ik HD opgezegd heb, 3,95 voor 3 zenders is veel te veel. We wachten af wat er nog bij komt.
   
 7. ik heb nog niks ontvangen dus ik weet niet wat er nog meer instaat, en misschien ben ik wel weer te kritsich, maar dit is niet echt een nieuwsbrief lijkt me, meer een vooruitblik

  Citaat:

  Belangrijk in 2009


  • Als gevolg van een correctie voor inflatie wordt het maandtarief van een


  Televisie Z1-abonnement met
  0,35 verhoogd tot 16,25.*

  • Heeft u een abonnement op Alles-in-1 (Televisie, Internet en Telefonie van Ziggo),
  dan blijft uw maandelijkse abonnementstarief ongewijzigd. (heb ik, dus mijn basisprijs blijft 15.90 ipv 16.25???)
  • De snelheid van uw internetverbinding gaat aanzienlijk omhoog. (super! was al bekend, maar wanneer?
  • Er komen nieuwe zenders in het digitale pakket. (altijd leuk, maar welke en wanneer?
  • Sommige zenders worden verplaatst van het analoge pakket naar het digitale pakket. (wordt niemand beter van, om de anologe kijker digitaal aan te smeren?? pure marketing)
  • Het aanbod wordt uitgebreid met interactieve televisie. (Interressant voor de liefhebber)
  De extra digitale abonnementen kunt u op wel vijf televisies in huis ontvangen, terwijl u maar één keer betaalt voor uw digitale zenderpakket(ten).** (Eindelijk totaal in de rest van het huis)
  • Als u een Televisie Z1-abonnement heeft, kunt u hiermee in HD televisie kijken en gebruikmaken van interactieve televisie (dus zonder extra abonnementskosten). (dus ik betaal straks geen 3.95 meer voor voor het HD Pakket?, moeten we wel weer een nieuwe ontvanger hebben voor interactieve tv, net een hd ontvanger besteld, vast geen interactieve functies mee te regelen straks)  * Als gevolg van bestaande afspraken kunnen er in enkele gemeenten afwijkende standaardtarieven gelden. Het voor u geldende tarief per 1 januari 2009 vindt u op teletekstpagina 400 van het Ziggo Servicekanaal en op www.ziggo.nl.
  ** Als u wilt genieten van digitale televisie heeft u per televisie een digitale ontvanger nodig. Op uw overige televisies blijft u het analoge pakket ontvangen.
   
 8. Dus nog steeds extra betalen voor een paar HD zenders die niet standaard doorgegeven worden. Helaas... :cry:
   
 9. Ik begrijp volkomen dat je het anders kan lezen, maar geloof me, in de nieuwsbrief zelf staat het echt uitgelegd op de manier zoals ik het al zei. Het staat er letterlijk! (omdat ik dat stukje ook geciteerd heb).

  Tevens heeft TVDigitaal het in zijn bericht geplaatst en hij heeft het letterljk overgenomen!

   
 10. zeker met de postduif
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina