1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo Nieuwsbrief

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door rinus1249, 16 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Als ik Ziggo was, of de nieuwe directeur, zou ik iedereen, in het hele gebied standaard 2 kaarten geven per aansluitadres, zonder extra kosten per kaart, en op beide kaarten alle pakketten waarvoor men een abonnement heeft. Dat geeft 98 % tevreden klanten, een goed gevoel om bij Ziggo te horen èn een grote kans dat meer klanten een uitgebreider pakket nemen. Zonder gezeik elke maand innen voor Ziggo, moet toch een geweldig gevoel zijn!

  Sinterklaas kapoentje :grin:
   
 2. Verklaar svp de diepere betekenis van deze opmerking binnen deze context. Want het riekt een beetje boel off topic.
   
 3. Zonder off-topic te gaan denk ik dat de schrijver van dat bericht er van uit gaat dat de nieuwsbrief per mail komt.
   
 4. Het was maar een grapje, sorry. Maar is daar de smilie niet voor?

  Maar de diepere betekenis, inderdaad off topic... het nieuwe mailbeleid van Ziggn beperkt het max. aantal mailontvangers tot 50, dus als dat ook voor Ziggo geldt... ;-))
   
 5. Het komt per post dus... Denk dat je nu wel snapt waarom die opmerking over de mailontvangers een beetje verkeerd geplaatst is ;)
   
 6. Oh, hij komt per post ! Zoooow 20e eeuw, mag wat kosten ook...

  Zonder gekheid: hier nog niets ontvangen. Maar de toekomst ziet er goed uit !

  Gratis HD, sneller Internet, meer zenders, Interactief, meerdere smartcards voor dezelfde prijs. Alleen is het jammer dat voor de meeste zaken niet duidelijk is wanneer het allemaal ingaat.

  Maarja, we moeten hier natuurlijk ook nog wat te speculeren hebben...
   
 7. Is het mogelijk dat deze nieuwsbrief hier in zijn geheel zichtbaar wordt voor iedereen ?
   

 8. Deze folder/nieuwsbrief wordt in batches verspreid, de eerste klanten kregen hem vandaag de laatste groep pas over 2 weken.
   
 9. Wacht nou maar op die nieuwsbrief. Daar staan alle antwoorden in en daarnaast stel je sommige vragen waarbij ik denk: 'Lezen is ook een vak schijnbaar!' En trouwens, dat heet niet 'kritisch' maar 'pessimistisch'.

  Hoe heet zo'n vraag ook alweer? :?: Het antwoord staat er toch al?!?

  Is men toch al mee bezig? Althans hier wel en volgens het forum ook elders in Nederland. Vanaf december tot in de loop van 2009!

  Er staat nergens dat jij niet meer hoeft te betalen voor je HD pakket. National Geographic Channel HD, Discovery Channel HD, The History Channel HD, Film 1 HD en Sport 1 HD blijven gewoon in een pakket. Eurosport HD en Brava HD zijn volgens de folder de enige zenders die in HD zonder bijbetaling via Z1 te bekijken zijn. Dus ongelijk hebben ze niet, beetje volgens de marketing-trend. En uh, je hoeft geen interactieve TV te nemen ;).
  De auto die ik bijvoorbeeld morgen nieuw bestel kan volgend jaar al weer vervangen zijn door een nieuw model. Je hoeft het niet te doen, het is eigen keuze.

  Kortom, je vragen zijn voorbarig. Wacht nou maar even de folder af.
  Tevens staat er toch erg duidelijk dat deze punten erg belangrijk zijn voor 2009. Nergens staat een vaste datum bij, dus gewoon afwachten.

  :D
   
 10. Die meerdere smartcards zonder dubbele abbo-kosten... ik neem aan dat dat ook voor Film1-Sport1 geldt, als je daar een abbo op hebt? Staat daar iets over in de nieuwsbrief?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina