1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen analoog radio signaal meer (@home gebied)

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door kwk, 16 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Hebben je buren dit probleem op dit moment ook? Als je (directe)buren momenteel geen storing hebben op de analoge radio moet je denk ik toch gaan zoeken richting een binnenshuisprobleem. Hebben je buren hetzelfde probleem dan zal het probleem zich bij Ziggo bevinden.
   
 2. Hij doet het weer ???

  Toch een storing ?
   
 3. Moeilijk te zeggen zonder meer informatie. Kan van alles zijn geweest.
   
 4. Idem hier Venlo, zit al 3 weken zonder analoge radio en mis een hele digitale tv group. Ziggo vindt ook hier dat het aan de kabels ligt maar het heeft allemaal gewerkt natuurlijk.
  Van de zomer vergelijkbaar probleem, toen vielen diverse (analoge) radio zender steeds weer uit, heeft zich vanzelf hersteld...

  Contact gehad met ziggo techneut(? bestaan die eigenlijk ?), die zou alles een nalopen op basis van postcode...wacht sinds zondag op bericht...zucht...
   
 5. Hoe lullig het ook klinkt, is echt niet zo bedoeld, dit is natuurlijk geen garantie dat het altijd goed blijft werken en dus nu ook daadwerkelijk nog goed werkt.

  Even antwoord afwachten dus. Wat ik me afvraag, hebben je buren een vergelijkbaar/hetzelfde probleem? Als dit niet zo is en die wel gewoon analoge radio hebben, en die bewuste kanalen op digitaal kunnen bekijken zou ik toch eens je binnenshuisbekabeling gaan controleren. Als die echter ook hetzelfde probleem hebben zal de oorzaak bij Ziggo liggen.

  Welke tv-zenders op digitaal mis je eigenlijk?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina