1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Ziggo en Muiden compensatie decoder !

Discussie in 'Analoge TV - Algemeen' gestart door kaasplank, 14 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. In Kassa vertelde iemand van Ziggo dat de mensen in Muiden hun decoder konden opsturen naar Ziggo en dan hun geld terug zouden krijgen, dit omdat Ziggo per 1 Okt UPC is geworden, we hebben hierover ook een brief ontvangen van Ziggo om dit te bevestigen ondertekend door Joop Evers, directeur!

  Dit alles heb ik gedaan op 7 Okt en heb ook het strookje van tnt en kan zien dat het bij Ziggo is aangekomen op 8 Okt, ik ben vandaag maar eens gaan bellen met Ziggo hoe het er voor staat, en wat denk je, ZE WETEN VAN NIETS en er is ook niets meer terug te vinden omdat alle gegevens van de mensen in Muiden zijn gewist omdat we nu UPC zijn !

  Ik kreeg als antwoord dat ik alles nog maar eens moet opsturen, ja wat dan opsturen, dat heb ik op 7 Okt al gedaan !

  Ik moet dan maar het TNT strookje opsturen volgens Ziggo en krijg dan 39,95, nou ik heb recht op 128,95 dat heb ik voor de decoder betaald !

  Echt niet te geloven, ik weet dat ongeveer 200 mensen hier in Muiden en Muiderberg hun decoder ook hebben geretouneerd, zijn die gegevens ook allemaal weg, ze hebben die dingen toch allemaal ontvangen bij Ziggo, dat kan niet ongemerkt zijn gegaan ?

  Nog meer mensen met dit probleem ?

  Roekie
   
 2. Ik zou dat strookje maar goed bewaren. Ik vermoed dat een deze move/swob niet eens bij de klantenservice bekend is. Misschien kan je beter een mail sturen via MijnZiggo.
   
 3. Het vervelende is alleen dat je zelfs met dat strookje niet kunt bewijzen wat er opgestuurd is aangezien niet op het strookje vermeld stond wat er opgestuurd is.

  Nu zou het niet zover moeten komen, maar als het wel zo ver komt sta je juridisch gezien helaas met alleen een strookje niet heel erg sterk.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina