1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

alpha crypt module geen zenders

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door boetje, 14 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. :frons:
     
    Laatst bewerkt door een moderator: 14 nov 2008
  2. Zou dit misschien in een ander topic gevraagd kunnen worden ?

    Ik ging al snel kijken of er een reaktie op mijn vraag was.........maar niet dus.
     
  3. Heb mezelf ook suf zitten piekeren waarom ik geen zenders kreeg.
    Je moet dus eerst zelf je digitale kanaal zoeken.
    Op mijn Sony W4500 kies ik op mijn afstandsbediening,
    digitaal,
    Opties
    systeeminformatie
    digitaal afstemmen
    digitale automatische aftemming
    kabel
    snelscan
    frequentie Handmatig aanpassen
    netwerk ID Handmatig aanpassen
    symbol rate Handmatig aanpassen

    Frequentie is afhankelijk waar je je in NL bevindt. De frequentie kun je opzoeken in het Ziggo instructie boekje of op de ziggo site. Bij mij 369.000.

    Netwerk ID ook in het boekje of op internet . Bij mij 09003

    Symbol rate is altijd 6875 geloof ik.
    en LET OP:
    Service type = Gratis services (voor dat ik daar achter was :?)

    Nu de snelscan starten en hij vindt iets van 280 services of zo.

    Nu kun je je alphacrypt kaart insteken en daarna je smartcard
    Je kunt controleren bij instellingen ca module bij informatie en smartcard welke versie je op je alphacrypt hebt staan en of je smartcard goed is ingevoerd,

    Succes!!!:applause::thankyou:
     
  4. Mascom Alphacrypt modem

    Bedankt yoz, je advies opgevolgd en het werkt, ik heb weer alle RTL zenders en SBS6.
     
  5. Mascom Alphacrypt modem

    Ook bedankt Riparius het werkt weer heb het advies van yoz opgevold ook nog bedankt voor je mail.:frons:
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina