1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Probleem telefoon, email, bestelling

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Erna Jansen, 13 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Op 17 oktober is er bij ons een monteur geweest om Alles in 1 van Ziggo te installeren. Toen hij kwam had hij alleen een modem mee. De brief met activatiecode e.d. was nog niet binnen bij ons. Hij heeft daarom het modem geinstalleerd en kon verder niets doen. Wij hadden bij onze bestelling ook een draadloze router besteld. Deze had hij ook niet mee. Wij hebben 18 oktober gebeld met Ziggo en aangegeven wat de 17e gebeurd was. Bij Ziggo kregen we te horen dat de monteur de draadloze router mee had moeten nemen. Hartstikke leuk, maar wij hebben hem niet! Hij zou direct besteld worden. We hebben toen ook direct gevraagd naar de decoder voor digitale tv want die was ook nog niet binnengekomen. De brief met activatiecode hadden we inmiddels wel binnen!
  Daarna meerdere malen contact gehad met Ziggo over de levering van de decoder en router. Op 6 november is de decoder binnengekomen, maar de router nog steeds niet!
  Vandaag weer meerdere malen contact gehad met Ziggo om te vragen waar de router bleef. Nu kregen we te horen dat deze helemaal niet is besteld, terwijl die wel op ons besteloverzicht staat. We kregen de opmerking om zelf een router te halen omdat opnieuw bestellen nog zo 4 weken kon duren.
  Al met al vinden wij onze eerste ervaring met Ziggo zeeeer teleurstellend.
  We hebben al met al al wel 4 uur in de wacht gestaan bij Ziggo.

  Tevens kunnen we nog steeds niet gebeld worden op onze vaste telefoon. En ook het verzenden van email gaat slecht!
  Zeeer zeeer jammer. Als we dit van tevoren allemaal hadden geweten waren we nooit gewijzigd van provider, maar de reclame laat dit uiteraard allemaal niet zien!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina