1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Alphacrypt classic in Sony 40W4000

Discussie in 'Digitale TV - DVB-C en CI+' gestart door mvveelen, 13 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eigenlijk is bij mij alle twijfel over het wel of niet goed aangesloten zitten wel weg.
  De aansluiting die ik net heb geprobeerd is :

  groene coax in meterkast -> AOP (TRAS1000) -> GOEDE connector -> 6m coax (75 Ohm, harde kern) -> inbouwdoos R/TV (weerstand aangesloten ivm. einddoos) -> A-kwaliteit coax -> TV

  Ik heb alle zenders opnieuw laten zoeken (fastscan) en de instellingen hier in Hoorn moeten zijn : F 514 Mhz, NetwerkID 8888 en symboolsnelheid 6.875 Msym/s

  Kaartje(s) heb ik meerdere keren eruit en erin gedaan, die zitten echt wel goed.

  Helaas hetzelfde resultaat.

  Wat wel vreemd is, is dat ik nu, als ik zap vanaf 1, de EVEN zenders op zwart heb, en de ONEVEN niet. Ga ik dan even snel heen en weer en begin opnieuw bij zender 1, dan zijn ineens alle EVEN zenders te zien en alle ONEVEN zenders op zwart. Ik heb overigens niet alle zenders geprobeerd, maar ben gestopt bij 18 (ik wil nu nog even niet de xxx kanalen de woonkamer inknallen, hahaha).

  Ik heb met Cardwriter in Zoetermeer afgesproken dat ik een aantal kaartjes morgen meeneem en ga testen. Het kan haast niet anders dan dat het aan het kaartje ligt.
   
 2. Als ik de reactie in een andere draad van Cees lees zou het dus waarschijnlijk ook aan je kaart kunnen liggen inderdaad. Ik begrijp dat je dus meerdere kaartjes kunt proberen. Vraag me wel af wat je moet doen als je in bijv Limburg woont ,een kaart bij cardwriter gekocht hebt en deze dan niet werkt.:roll: ...
   
 3. Naar Den Bosch rijden ;)

  Nee, je kunt er dan natuurlijk ook voor kiezen om naar de lokale dealer te gaan die ze ook verkoopt en daar een afspraak over maken.
   
 4. :cool: Zou je kunnen proberen. En dan maar kijken of men je meerdere kaartjes laat gebruiken en of Cardwriter de gekochte kaart terug gaat nemen. Cardwriter is vaak wel weer goedkoper dan dat je zon kaartje bij de locale dealer gaat kopen.:wink: Zou het niet aan de software versie kunnen liggen van de kaart??
  Maar goed kan zijn dat je het zo op kunt lossen. Ben wel benieuwd of het nu uiteindelijk aan die kaart lag..
   
 5. Anders ik wel ;)

  Nee, de softwareversie is helemaal up-to-date. Ik krijg morgen 3.17 kaartjes mee. Vind ik persoonlijk een goede service. Ik zal het resultaat hier laten weten ;)
   
 6. Service is inderdaad prima. Welke versie had je dan nu op je kaart zitten?
  Was dat dan geen versie 3.17??
  Ben wel benieuwd wat er uit gaat komen als je die andere kaartjes uitprobeert:cool:
   
 7. Nee, ik had nog 3.16

  Een of twee dagen erna kwam 3.17 uit.

  Ik laat hier wel ff weten of het gelukt is met een ander kaartje.
   
 8. Aha..Zou heel mooi zijn als het nieuwe kaartje je problemen oplossen:) Zal echt genieten zijn om tv te kijken met de LCD die jij gekocht hebt ,zowel met SD kwaliteit als de HD kanalen:)
   
 9. Gisteren heb ik Cardwriter in Zoetermeer gemaild met mijn verhaal. Binnen enkele minuten al een reaktie : ik mocht het kaartje omruilen. Tevens mocht ik 4 extra kaartjes kopen, welke ik na testen terug kan brengen en ik krijg dan ook gewoon mijn geld terug.

  Net thuis aangekomen, meteen 1 van de 5 kaartjes erin en.........JAHAAAA !!!

  Alles werkt in 1 keer ! Ik hoef niet eens opnieuw zenders te zoeken of de andere kaartjes te testen, deze werkt !!

  One happy camper !!

  En ja, het is echt geweldig als je ziet wat een verschil dit is met analoog op zo'n toestel. Eurosport HD ziet er ook r*testrak uit !!

  Vrijdag maar even de overige 4 kaartjes retourneren.
   
 10. Goed nieuws:cool::cool::cool: Fijn dat je deze nu aan het werk hebt gekregen. HD pakketje is zeker ook de moeite waard( DiscoveryHD,NatGeoHD, History channelHD) . Veel plezier met tv kijken in ieder geval:cool::cool:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina