1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Action Now! wordt niet meer doorgegeven.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door twigger, 13 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Baggerkanalen? Wat dacht je wat 'Action Now' was dan? Over welke 8 turkse zenders binnen het totaalpakket praten we dan?

  Gert.
   
 2. Niet iedereen vind Action Now! een bagger kanaal zoals je kunt lezen, ik ook niet. Er zijn genoeg kanalen die ik bagger vind maar die kanalen vinden andere mensen weer goed. Smaken verschillen nu eenmaal en is maar goed ook anders zou het een saai wereldje zijn.
   
 3. Na Action Now, verdwijnen er volgens mij per 1 januarie, ook nog een paar thema zenders. Ik denk dat ze ruimte maken voor HD kanalen. Of zouden ze ruimte maken om na een Turks pakket, bijvoorbeeld een Marrokaans pakket te maken. De ruimte wordt wel benut, alleen wij (melkkoetjes) krijgen steeds minder. Als er wel eens wat bijkomt, is het zowiezo nog beroerder, dan wat Action Now ons te bieden had.

  We zijn in de tusentijd al weer zoveel zenders kwijt, dat we wel een euro korting op ons abo mogen krijgen. Of moeten we die zelf maar gaan inhouden, om Ziggo eens iets duidelijk te maken.

  Greetz Theo.
   
 4. Ziggo is een commerciëel bedrijf en dat soort bedrijven willen nou eenmaal zoveel mogelijk €€€'s binnenharken en dat kan door minder kanalen door te geven en het abonnements geld niet aan te passen. En zolang de klanten (wij dus) niet massaal gaan opzeggen zal Ziggo er niets aan doen lijkt mij. In 2009 worden er kanalen toegevoegd volgens een onlangs uitgegeven nieuwsbrief van Ziggo, dan kun je er alvast rekening mee houden dat dan de abonnementsgelden ook zullen stijgen ook al zal er in vergelijking met nu helemaal niet meer kanalen zijn.

  Welkom in de wereld die poen heet.:pompom:
   
 5. Zo is het en niet anders!
   

 6. En klanten, want de eerste aanbieder die mij sci-fi kan leveren is de mijne ;-)
   

 7. tja en wel de abonnements gelden betalen voor nop
   
 8. Ik vind dit een heel erg zwarte benadering... Ziggo zal de prijs echt niet meer gaan aanpassen en bovendien zullen ze echt wel moeite doen om nieuwe zenders bij te voegen daar waar er ook zenders verdwijnen.

  Ziggo zal er overigens ook alles aan doen om alles in 1 in stand te houden en te promoten en de prijs van die paketten ongewijzigd laten. Door wel steeds de losse paketten te verhogen wordt je gedwongen naar alles in 1 over te gaan (dat is ook wel weer commercieel maar wel handig!).
   
 9. Action now

  Tja, we hadden ook een zender waar er niet wordt geleuterd alsof het radiozenders zijn en gewoon de ene film na de andere.
  Het was ook te mooi om waar te zijn
  :no::no:
   
 10. Action now

  Ik begrijp het ook niet. Als je zo met je klanten omgaat ben je ze niet waardig.

  Enig fatsoen is toch op zijn plaats.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina