1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Action Now! wordt niet meer doorgegeven.

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door twigger, 13 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.

 1. Ik sluit me volledig aan bij Yootje........:wink:
   
 2. MGM is ook een herhaalzender.
  En beeld/geluidskwaliteit is niet zo'n ramp, ik kijk die films maar 1 keer, het is niet zo dat ik die films graag op dvd zou willen hebben want beeldformaat is ook nooit correct maar gewoon om 1x te zien. Meestal kijken wij DVDfilms want ik wil ook graag goeie beeld/geluidskwaliteit maar zo nu en dan kijken we dus ook naar Action Now!

  En het is inderdaad een goedkope filmzender daarom betaalde we er ook niks extra's voor.
  En ik ben zoals je kunt lezen niet de enige die deze zender mist,(missen is trouwens een groot woord, jammer is het wel) er zijn mensen die speciaal het totaalpakket hebben aangechaft om deze zender te kunnen ontvangen, al vind ik dat persoonlijk een beetje ver gaan.

  En zoals ik als zei wat voor de een een B-film is is voor de ander een goeie film, maar goed smaken verschillen en is maar goed ook!

  En snel een goeie vervanger kun je volgens mij lang op wachte, als Sci Fi de vervanger wordt heb je gelijk weer een herhaalzender, en die moet nog veel erger zijn wat herhalingen betreft heb ik vernomen. Dus een goeie vervange zit er niet in denk ik!
   
 3. jij wel ja, dat weet ik!
   
 4. Eerst zone horror weg, welke overdag goeie series had, en heerlijke bfilms, en nu action now ook al weg...... doe eens snel iets fatsoenlijks terug ziggo.
   
 5. Ik neem wel aan dat je al op de Action Now site (http://www.actionnow.nl/) bent geweest. Daar kun je middels een formulier je ongenoegen uiten over het verwijderen van Action Now door Ziggo. MGM is inderdaad ook een herhaal zender maar niet zo erg als Action Now. Bovendien zendt MGM 24 uur per dag uit en Action Now maar 12. Dat mensen special voor deze zender het extra pakket gekozen hebben snap ik ook niet maar dat zullen wel de liefhebbers zijn van B en C films. Sci Fi hoeft voor mij niet want ik ben niet zo'n heel echte liefhebber van moderne Sci Fi (de ouder Star Trek vond ik wel altijd leuk). Zone Horror zou ik wel leuk vinden maar als ik lees dat die al door meerdere kabelaars is verwijdert maakt het weinig kans.
   
 6. Action Now verdwenen

  Hallo,

  Zonder enige kennisgeving is het digitale kanaal van Action Now van de zender verdwenen. Hoe kan dit?
  Is dit tijdelijk of voor altijd.
  Als zo iets gebeurd is het wel zo Netjes als Ziggo dit Meld.
  Wand ik neem niet aan dat de abbonnements geld naar beneden word bij gesteld omdat we een kanaal minder hebben.
  Hoop hier toch wel een antwoord van Ziggo te krijgen.

  Groeten John:cry:
   


 7. Oja......hoe weet jij dat dan?:schater:
   
 8. Dat zei je toch zelf:mrgreen:
  Overigens was je wel nog laat op, of al vroeg wakker(04:56 bericht geplaatst):wink:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 16 nov 2008
 9. Kijk hebben we toch nog iets gemeen:grin: oude Star Trek serie vond ik vroeger ook leuk, en ik ben ook niet o'n liefhebber van de de Sci Fi series van nu. Zone Horror mogen ze overigens ook wel doorgeven, maar ja dat iblijkt ook een herhaalzender te zijn. Het is ook nooit goed hé:-P:wink:
   
 10. Ziggo heeft een Klantenpanel, waar men naast gerichte vragen ook opmerkingen kwijt kan. Het zit blijkbaar nog wat in een aanloopfase, maar ik heb er meer vertrouwen in dan in de zg. Kabelraden die adviseren over een deel van het analoge pakket. Mijn ervaring is dat daar vaak figuren in zitten met een hekel aan commercie en een voorliefde voor zenders als TV5.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina