1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Hoe oude versterker aansluiten? (Heeft het nut?)

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door jansfotos, 10 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Dag, Ik wil een FUll HD TV aanschaffen. Hoe kan ik mijn (oude) versterker aansluiten?

  Heeft het wel nut om mijn versterker aan te sluiten? Versterker is een goed apparaat maar er kan geen subwoufer aan dus alleen twee boxen.

  Jan.
   
 2. Geluid via een externe versterker is (bijna) altijd beter. Dus gebruik de audio-uitgang (tulp L+R) van de decoder om de versterker aan te sluiten. Dan heb je gewoon stereo en de kwaliteit is (bijna) altijd beter dan dat van de teevee.

  Gert.
   
 3. Hoor ik dan geluid van tv en de boxen van de versteker tegelijk?

  Jan.
   
 4. Waarschijnlijk kun je het volume van je TV "gewoon" op mute zetten, dan wel uit zetten door het laag te zetten. Dan zul je alleen geluid via de versterker hebben, wat mijn voorkeur boven het geluid van de tv zelf zou hebben.
   


 5. jan,


  ik weet niet of je je huidige toestel op je versterker hebt aangesloten, maar dit kan natuurlijk ook gewoon met een LCD scherm. Je geluid via een verterker is al snel beter dan de speakers die in het scherm zitten. Dat laat ik de buren ook weten..........:wink:
   
 6. Ik heb begrepen dat ik mijn versterker aan het ziggo-kasje, decoder, moet aansluiten. Ik heb nog geen boxen maar ben op zoek naar twee boxen. Jammer dat er geen subwoofer, centerbox enz. hieraan kan aansluiten. Hopelijk zijn twee gewone boxen ook voldoende om mooi geluid binnenkamers te hebben.

  Jan.
   

 7. ja, je kunt je versterker ook aansluiten op de ontvanger, kan alle twee, je tv kan ook. ik neem aan dat je bij je versterker gewoon boxen hebt. Het is natuurlijk mooier als je een surround set hebt maar is natuurlijk geen must. Je moet het niet ingewikkelder maken dan het is.....
   
 8. Ik heb een Philips Versterker de FA931 zonder boxen. Zou ik daarvoor een surround setje kunnen kopen en aansluiten?

  Jan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina