1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nieuw modem, geen verbinding

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door corne64, 10 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Niet alle lampjes branden dus niet online, wel heb ik netwerkverbinding...heb inderdaad een splitter er tussen, zal proberen of het daar aan ligt.
   
 2. Je moet het modem aansluiten direct aan het AOP (Abonnee Overname Punt) soms zit dat in de meterkast, soms in de huiskamer. Daar sluit je de geleverde internet-splitter aan en daar je modem weer op aansluiten.
  Daarna zou je modem online moeten komen en zich aanmelden. Zo niet, welke lampjes branden er wel en welke niet ? En welk merk/type modem heb je ?

  (de motorola modems kun je via http://192.168.100.1 benaderen, inloggen met user: admin, password: motorola en kijk eens naar de signaal sterkte pagina)
   
 3. Ik ga dat eens proberen...kan helaas voorlopig even niet reageren welk resultaat dit heeft behaald. Ik heb namelijk alleen internetverbinding op het werk. Daarom pas maandag reaktie, tenzij internet ineens werkt!
  In elk geval alvast dank voor de tips, jullie zouden voor Ziggo moeten werken - zou een hoop problemen verhelpen denk ik.
   
 4. :thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou::thankyou:
  Hoera!!!
  Dankzij je tip dat het wellicht aan mezelf kon liggen, en er mogelijk een splitter defect was, ben ik nog eens naar mijn aansluiten gaan kijken. Ik heb alles stap voor stap aangesloten, en voila opeens branden alle lampjes. Toen ik vervolgens internet opstartte, kwam ik op de activatiepagina. Daar heb ik eindelijk mijn usercode en wachtwoord mogen invullen, en zie hier het bewijs dat ik weer online ben! :thumb up:
  Nogmaals dank, weer het bewijs dat een forum verhelderend kan werken.
  Groeten Jos.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina