1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Geen Teletekstdoorgifte via TV

Discussie in 'Samsung DCB-H360R (HDTV)' gestart door ronvm, 10 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Met m'n vorige Samsung kon ik gewoon de teletekstdecoder van de TV gebruiken, maar met de DCB-H360R gaat dat niet meer en ben ik verplicht om de ingebouwde teletekstdecoder te gebruiken die erg veel slechter beeld geeft dan de TV zelf. Heeft iedereen dit of heb ik weer een fout apparaat?
  Ik hoef er niet bij te vertellen dat [a] ik hele dure monsterkabels gebruik en qua ontvangst geen enkel probleem heb. TV is een LG Flatscreen.
   


 2. Vermoedelijk was je vorige decoder via scart aangesloten. Via een HDMI kabel wordt teletekst niet ondersteund. Je kunt wel teletekst kijken via HDMI maar dan moet je de teletext funcite van de decoder gebruiken.

  Dit is o.a. op dit forum al besproken in dit topic:
  http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=122387
   
 3. Klopt maar ook via de scart (wanneer ik naar scart overschakel) komt er geen teletekstsignaal doorheen. Van de HDMI wist ik het, maar ik heb ook een scartkabel erop aangesloten (erbij dus). Wanneer ik via de TV naar 'scart' overschakel evengoed geen teletekst via de TV.
   
 4. Deze decoder heeft alleen teletekst via de eigen teletekst module.
  Ook via scart kan je de teletekst van je TV niet gebruiken.
   
 5. Zonde, dat had ik eerder moeten weten, dan was ik er niet aan begonnen. De TV heeft razendsnelle teletekst level 2.0 en geheugen voor 1.000 pagina's. Ik had hem daarvoor o.a. gekocht. Nu blijkt dat de Digitale ontvanger dat niet ondersteund...flink balen.
  Bedankt voor je reactie.
   


 6. hey lekker, de hele avond die 1000 pagina's bekijken........ inderdaad jammer dat het niet ondersteund wordt, maar voor mij geen rden om geen HD ontvanger te nemen, sterker nog, ik heb er een, teletext via decoder werkt prima, alleen niet zo snel als tv....... helaas...............
   
 7. Toevallig maak ik erg veel gebruik van Teletekst, ook via de buitenlandse zenders. Dus is het logisch dat ik een snelle teletekstdecoder wel prettig vind. Ik bedoel niet dat ik anders niet aan een HD-Ontvanger begonnen was, natuurlijk is dat belangrijker maar dan had ik waarschijnlijk een ander merk genomen...that's all.
   


 8. dit los je niet op door een andere decorder, teletext wordt gebruik gemaakt van analoog protocol en dat kan niet worden doorgegeven dmv HDMI. een ander merk, heeft dus precies hetzelfde.
   
 9. Het feit dat je door het HDMI kanaal geen teletekst hebt, is bekend bij mij. Maar dat het ook niet via de Scart-uitgang werkt is nieuw. M'n vorige Samsung deed dat namelijk wel, dus heb ik daar nooit bij nagedacht dat deze dat niet deed. Maar er zijn ergere dingen hoor, ik los het wel op.
   

 10. voor zover mij bekend werkt dit ook gewoon hoor, waar het niet je natuurlijk wel je tv dan moet schakelen naar het EXT kanaal ipv HDMI dan kan ik de teletext van mijn scherm zelf gewoon raadplegen.......
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina