1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

mis zenders

Discussie in 'Digitale TV - Irdeto ontvangers' gestart door robbetje, 9 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. hallo,

  ik heb de jvc dc9, en het gekke doet zich voor: ik mis rtl4, rtl5 rtl7 en sbs6. analoog heb ik alle zenders, digitaal heb ik geen storing.

  als ik een reset doe en de zenders weer opnieuw zoek kom ik de genoemde zenders wel tegen, wil ik daarintegen b.v. rtl4 kijken krijg ik een mededeling "onbekend" en dus geen beeld en geluid.

  ik heb al een andere smartcard geprobeerd en die geeft het zelfde probleem.

  het betreft een tv in de slaapkamer die ongv 12 mtr van de hoofd wandaansluiting zit.
   
 2. Ik heb een identiek probleem met dezelfde zenders echter .... Op mn loewe met ingebouwde decoder zie ik deze zenders dus niet (soms heel even, dan weer op zwart), echter kijken via de samsung hdtv decoder DCB-H360R dan zie ik ze wel .... schiet mij maar lek. Denk zelf dat het aan de lage signaal kwaliteit ligt ? Dit duurt nu al een paar weken. Kijk echter veelal via de samsung dus het boeit me niet zo, maar vind het wel opvallend.
   
 3. Heb je ook een tv in de woonkamer en heb je hier de zenders wel? Als je het JVC toestel in de woonkamer aansluit, heb je hier de zenders wel?
   
 4. als ik mijn decoder er tussen zet (samsung) dan heb ik helemaal geen signaal, dus ik ben bang dat er een verkeerde verbinding tussen zit. in de stekkerdoos of in een stekker. maar het gekke is dat alle andere zenders haarscherp zijn.
   
 5. Wat het minder gek maakt: in Casema (en Multikabel) gebied zitten de genoemde zenders op dezelfde frequentie. Lijkt dus nog meer een signaalprobleem dan je zelf al dacht.
   
 6. heb in de tussentijd niks veranderd, maar heb nu wel alle kanalen:?
  alles werkt dus laat ik het zo maar.

  bedankt voor het meedenken :)
   
 7. Ik ontvang alle zenders op mijn JVC 32DC9B behalve die in HD-kwaliteit. Lengte van coaxkabel is ca 18 meter en niet van de door Ziggo aanbevolen diameter (te dun). De TV geeft aan dat de ontvangststerkte 53% is en de kwaliteit 100%. Het beeld is prima. Wat kan de oorzaak zijn?
   
 8. Ook al is je tv HD-Ready hij bevat geen HD-tuner en is het dus onmogelijk om via de ingebouwde digitale tuner zenders van HD-kwaliteit te ontvangen.
   
 9. Eerst DTV nemen. Dan heb je het standaard pakket in digitale kwaliteit. Neem dan een HD decoder!! Daarna Abbo nemen op HD zenders.

  Maar let op: decoder en tv kunnen goed zijn, maar bekabeling moet je niet op besparen. Goede kabels (hoeft nog niet eens de duurste te zijn) blijven bij normaal gebruik altijd goed en heb je levenslange gerantie op.

  success en plezier
   
 10. Geen HD op de 32DC9B

  Bedankt voor de reacties. De TV heeft inderdaad geen HD-tuner. Dat had ik niet verwacht bij een HD-ready toestel en ik vind het ook raar. Maar goed, een 81cm scherm geeft ook met een "normaal" digitaal signaal een prima beeld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina