1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

HELLUP...... de telefoon doet het niet.....

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Esy ®, 6 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 5 weken geen telefoon en ongevraagd een ander nummer

  Sinds 9 oktober hebben wij geen telefoonverbinding gehad. We hebben hierover diverse malen gebeld en gemaild met Ziggo. De antwoorden waren divers en tegenstrijdig. In alle gevallen kwam het er wel op neer dat we geduld moesten hebben, maar dat het zeker goed zou komen. We moesten heel veel geduld hebben, blijkt nu achteraf.
  Dolblij waren we dan ook dat we op donderdag 13 november (na 5 weken) zelf constateerden dat de telefoon het weer deed. We zijn hierover op geen enkele manier door Ziggo geïnformeerd. De blijheid was echter van hele korte duur. 's avonds constateerden we dat we wel konden uitbellen, maar dat mensen ons nog steeds niet kunnen bereiken. Dus maar weer gebeld met Ziggo.
  Op 12 november hebben we via de post een factuur van Ziggo gekregen. Op deze factuur stond een voor ons geheel onbekend telefoonnummer. De overige gegevens die vermeld stonden klopten wel. Op onze vraag of dit onbekende telefoonnummer misschien iets met het probleem te maken zou kunnen hebben, kregen we een antwoord wat voor ons echt de deur dicht deed. Dit is uw nieuwe telefoonnummer en het oude telefoonnummer is niet meer beschikbaar.
  Hoe is het mogelijk dat wij, die zeer regelmatig (bijna dagelijks) telefonisch contact hadden met Ziggo, zomaar ongevraagd en zeker ongewenst een compleet ander telefoonnummer krijgen. Tijdens alle gesprekken is nooit aangegeven dat dat risico er in zat. Het is vervolgens ook nog een nummer dat absoluut niet past binnen de regio waarin wij wonen. Wij zijn dan ook vreselijk kwaad op en teleurgesteld in Ziggo.
  Ja, voor hun is het probleem opgelost: wij kunnen weer bellen en gebeld worden, maar wie informeert alle mensen over ons nieuwe telefoonnummer? Voor de buitenwereld zijn we dus nog steeds onbereikbaar.
  Wij vinden deze werkwijze en oplossing onacceptabel en onaanvaardbaar en hopen dat iemand een oplossing heeft voor het terugkrijgen van ons oude nummer. Tevens vragen wij ons af, of Ziggo ongevraagd deze actie mag uitvoeren.
   
 2. Gerast,

  Dit incident heeft mijn aandacht
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina