1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Lokale omroep?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door vinnie-terranova, 5 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Heb er nog geen bericht ergens van gezien, maar in mijn regio (9400) zit er sinds vandaag een nieuwe zender: LOKALE OMROEP. als je naar deze zender gaat, krijg je het blauwe ziggo scherm met de melding: op dit moment zend ziggo hier niet uit, zap snel verder. Ik heb zo'n donker bruin vermoeden dat dit de lokale kabelkrant gaat worden. (als proef) kan iemand dat bevestigen?
   
 2. Klopt dit is een dummy, in Groningen e.o is op dit kanaal OOG TV te zien, is binnenkort ook te zien op 1111 (LO Oss)
   

 3. Maar wat hebben de overige kijkers in dit gebied (die buiten het bereik vallen van deze lokale zender) aan deze dummy? Vervuiling van de lijst van de kijker lijkt mij.......Het zal wel te maken hebben met het network ID waar ik onder val (9700 ZIGGO groningen) maar kan deze dummy niet alleen doorgegeven worden per frequentie-gebied? of is dit technisch niet haalbaar?

  Zenders die toch niet worden doorgegeven in mijn Frequentie-gebied, hoef ik ook niet te zien in mijn TV-LIJST mijninziens.......

  Kortom, heeft dus weinig nut voor kijkers buiten dit gebied deze zender aan favorietenlijst toe te voegen begrijp ik........?
   
 4. Heeft inderdaad te maken met het netwerkID.
  In de regio Groningen doen we een test met een lokale omroep. De regio drenthe die ook nit 9700 ziet deze lokale omroep uit groningen niet maar omdat deze wel in de zenderlijst staat is gekozen voor een dummy, als deze er niet was had je een foutmelding vandaar.

  Ik zou hem inderdaad niet in mijn favorietenlijst plaatsen maar het mag natuurlijk wel :-P
   
 5. Waarom mogen die Drenties niet meegenieten van OOG TV :lol: ? Vandaag weer een mooi verhaal van Beno Hofman over de uitvinder van Samson fietsbandenplak uit Groningen !
   

 6. Jaja, mijn redenering goed dus........ik hoef die ''putjesplakkerzender'' uut grunn ook niet te ontvangen:wink:, maar was leuk geweest als hier dan de kabelkrant (welk alleen op analoog zit) op te zien was geweest bijvoorbeeld.
  Maar dat zou dan wel weer temaken hebben, dat die niet digitaal uitzend.
   
 7. Hier ook sinds gisteren nieuwe zender lokale omroep(kan.950) maar staat ook de text:
  op dit moment zend ziggo hier niet uit, zap snel verder

  Komt hier de lokale omroep ' Start' op?
   

 8. Iedereen achter NIT 1111 heeft dit "kanaal" nu.

  De reden is de proef met de lokale omroep DTV uit Oss.
  Deze is zichtbaar in de regio Den bosch op kanaal 950, via NIT1111.

  Zit je in een regio die niet achter Den bosch zit maar wel NIT 1111 gebruikt dan krijg je een blauwe Ziggo tekst met de medeling: "Op dit moment zend ziggo hier niet uit, zap snel verder".

  Als we dit niet zo zouden doen zou je een kanaal hebben wat in storing staat omdat we het signaal van DTV Oss alleen beschikbaar hebben in de regio DenBosch. Je hebt nu dus wel een beeld/plaatje op dit kanaal...alleen je hebt ook hier niks aan:wink:.

  Wil wel benadrukken het gaat hier om een proef, op termijn zou het best kunnen dat we dit anders oplossen of we de proef gaan uitbreiden.

  @Twigger, mijn collega "anoniem" had de komst hiervan al aangekondigd in dit zelfde topic ( 5 nov).:wink:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 26 nov 2008
 9. ok bedankt, had 'm toch niet in favoriete lijst staan.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina