1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

RRS-team wie zijn dat???

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Ziggofan, 4 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wie of wat is het RRS-team (ik hoop dat ik het goed zeg) en waarom kunnen wij als klanten en zelfs helpdeskmedewerkers niet direct in contact komen met dit speciale team dat kennelijk migratieproblemen oplost?

  Zelfs helpdeskmedewerkers kunnen alleen een mail sturen die vervolgens alleen maar weer op de stapel terecht komt. Kortom mensen die al 6 weken wachten krijgen geen voorrang (en daar is kennelijk geen lieve moedertje die daar iets aan kan doen).

  Wie kan uitleggen wat voor team dit is, wat ze doen en waarom dit team als enige geen spoed kent?

  Overigens moet er wel van mijn hart dat ik begin deze week zeer keurig ben behandeld door een helpdeskmedewerkster die echt alles uit de kast heeft getrokken om mijn probleem snel te verhelpen. Helaas moet ze mijn probleem (zoals ik eigenlijk al wist) uit handen geven aan het RRS-team (als ik het goed zeg???) en zond zij een keurige mail daar naartoe en ik kreeg een kopie van de mail.

  Helaas het mailadres van dit team stond er niet bij, dus direct in contact komen kan ik niet. Ik kan nu ook niet mijn 06-nummer doorgeven waarop ik te bereiken ben. Ook stond niet in de mail dat ik al 6 weken aan het wachten ben op een oplossing.....

  Zucht.... Echt de medewerkster was van goede wil en heeft echt haar best gedaan, maar ik verzand elke keer bij de afdeling die het echt moet oplossen.
   
 2. De term RRS team zegt mij niets. Misschien heb je 'errorteam' verstaan als RSS-team (als je ze hardop leest, klinkt het bijna hetzelfde).
   
 3. Inderdaad het error-team (daar ben ik nu achter). Wie kan mij het antwoord geven op mijn overige vragen? Waarom is deze niet voor spoedklussen te benaderen zodat iemand die al heel lang wacht eerst aan de beurt is?
   
 4. Omdat die ook al tot hun nek in het werk zitten ? Met jou zitten er vele honderden mensen te smachten om een oplossing. En als dan ook nog eens die hele stamp van Radar er nog tussendoor geschoven wordt...

  Wat dat betreft had ik eigenlijk gehoopt dat vd Wal daar op had gewezen. Da's prima beste TROS Radar, maar bedenk wel dat andere klanten nu nog langer moeten wachten. Maar ja, dan geef je in feite toe dat er nog veel meer problemen zijn dan Radar denkt.
   
 5. In dat geval scheelt het dat ik mijn probleem ook bij TROS Radar heb gemeld. Hoe dan ook is ook een medewerker op dit forum deze week weer zo vriendelijk geweest dit opnieuw onder de aandacht te brengen bij het error-team. Hij houdt dit alles bovendien in de gaten waardoor het echt niet lang meer kan duren! Met de inzet van de medewerkers is volgens mij niets mis: een grote pluim :applause::applause::applause:
   
 6. Heeft dat "errorteam" iets te maken met sw special die mij twee keer om mijn gegevens hebben gevraagd of zijn er meerdere "teams" opgericht ?
   
 7. Er zijn meedere teams die samen verantwoordelijk zijn voor het oplossen van de problemen. Een team bij customer service, ook wel het error team genoemt, concentreert zich met name op het adminstratieve deel. Zij controleren voor elk incident of de juiste informatie in het klantsysteem staat en zij controleren de status van het ordering proces voorzover dit aan de orde is (nieuwe levering).
  Verder zijn er twee teams bij het netwerk bedrijf, die hiertoe speciaal geformeerd zijn en die zich specifiek bezig houden met de telefonie problemen. Een team is actief op telefonie relevante systemen en databases op incident nivo (specifiek) en het andere team houdt bezig met de technische activatie processen (provisioning) van diensten. De laatste groep voert generieke controles uit op een aantal databases, waar fouten in voorkomen, die als root cause zijn geidentificeerd. Deze groep zal de generieke problemen moeten oplossen.
  De meeste vooruitgang moet behaald worden uit de resultaten van de laatste groep, daar waar het telefonie problemen betrefd. In dit weekend zullen een enkele grote reparaties worden uitgevoerd, waarvan het resultaat begin volgende week zichtbaar moet worden, indien deze reparatie effectief blijken te zijn (verwachting op basis van resultaten kleinere batches).

  Ik hoop dat ik jullie hiermee een idee heb kunnen geven wat er zoal achter de schermen plaatst vindt.

  Ik zal jullie volgende week op de hoogte houden indien de resultaten niet op korte termij zichtbaar worden (mn de telefonie problemen).

  Anoniem
  Ziggo
   
 8. Bedankt voor de informatie.:thankyou:
  Laat ik nu juist géén problemen hebben met telefonie. :grin: (maar daar ben je al van op de hoogte)
  Ik hoop dat er een team "even" mijn modemprofieltje aan kan passen :pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina