1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

OOG TV Groningen

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door menno47, 4 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik heb 2 decoders, op de ene in de slaapkamer kan ik op kanaal 950 wel OOG TV ontvangen terwijl op de andere in de woonkamer dit niet lukt: onbekend, E48 geen signaal, de naam OOG TV komt ook niet te voorschijn. Van de stroom halen helpt ook niet !
   
 2. heb je de instellingen van beide decoders al vergeleken?

  Met name netwerkinstellingen zou het in kunnen zitten m.i.
   
 3. 9700 dus in beide, maar het lijkt er op dat het iets met de signaalontvangst = 58% en BER te maken heeft, geen BER dus !
   
 4. Begrijp ik het goed dat je OOG TV dus wel goed binnenkrijgt, dus m.a.w. signaal wat aan jouw huis binnenkomt gaat goed? Neem aan dat je op de box die wel werkt ook geen biterrors ziet.

  Hoe is je analoge TV op bv Nederland1, 2,3 en OOG?

  De digitale frequentie van OOG zit ook in dit frequentie gebied zo kunnen dat dit ergens fout gaat intern, vandaar deze vraag. Ruis op deze analoge zenders zou een teken kunnen zijn dat je prolemen hebt in dit frequentie gebied.

  Anders: Als je de decoders eens omwisselt dan? Ga er niet vanuit dat je decoder een probleem heeft maar het zou kunnen....we sluiten niks uit.
   
 5. Analoog op Nederland 1, 2,3 en OOG is goed en op de slaapkamer heb ik ook geen probleem. Ik zal de decoders eens verwisselen en experimenteren met de coax. De huisinstallatie bestaat uit grijze coax (door de aannemer aangebracht) + ook nog een signaal versterker
   
 6. Ik heb de Humax IR-Fox-C decoders omgewisseld, ik heb nu in de woonkamer OOG TV maar in de slaapkamer dus niet. De decoder in de woonkamer is nieuwer, misschien andere hardware van binnen ? Het ligt dus niet aan de coax.
   
 7. Hardware verschillen zijn ons niet bekend.
  Hebben bij decoders alwel de laatste software (SW 1.01.14)?

  Zo nee, welke versie's staat op welke decoder?

  Zo je anders de probleem decoder opnieuwe de zenders willen laten installeren om te kijken wat deze dan doet op deze lokale zender.
   
 8. Ik heb via fabrieksinstellingen alles er opnieuw opgezet. De laatste software SW 1.01.14 is reeds geïnstalleerd. Ik denk dus dat het aan de oudste decoder ligt (destijds in een @Home pakket bij Mediamarkt gekocht). De nieuwste decoder heb ik gratis verkregen via de Alles in 1 actie.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 nov 2008
 9. De nieuwere doet het niet en de oude wel?
   
 10. Neen, net anders om, die ik via Alles in 1 heb ontvangen, werkt goed op 950. Smartcard omwisselen helpt ook niet, Raadselachtig !!
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 5 nov 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina