1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Geen digitale zenders met alphacrypt, wel met Humax

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door emma35, 4 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Beste mensen,

    Ik heb een probleem met de digitale ontvangst.
    Als ik het Humax-kastje aansluit op de tv, dan vindt hij alle zenders.
    Als ik vervolgens de alphacrypt kaart in de tv doe met smartcard, dan vindt hij maar een paar zenders. En al helemaal geen ned. 1, 2, 3, rtl 4 etc..

    Van ellende Humax maar weer aangesloten en toen kreeg ik de melding dat de smartcard kapot is.

    Het betreft een Sony 40D3500 TV.

    Wie heeft er een idee wat er fout gaat??

    Bij mijn eigen TV (Sony 40D3000) werkt digitaal via alphacrypt fantastisch.
    Geen problemen.
     
  2. Doman

    Doman Forum Member

    Berichten:
    2.675
    Ziggo:
    Internet & Televisie
    Gebied:
    fZiggo
    Meer...
    Lid geworden:
    20 sep 2005
    De alphacrypt heeft alleen een functie bij het decoderen van de zenders, ook zonder aanwezige alphacrypt module moet je de zenders gewoon op kunnen zoeken.
    Probeer eens om de zogenaamde 'quickscan' mode te gebruiken, dit schijnt beter te werken bij de Sony TV's

    Zie ook dit bericht:
    Geen Ned 1,2 +3 (Sony Bravia 40W4500)


    Misschien zijn de contactpunten vuil geworden?
    Probeer eens om deze schoon te maken.
    Ik heb deze melding ook wel eens bij het wisselen van smartcards.
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina