1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Sinds verhuizing september, nog geen telefoon

Discussie in 'Telefonie - Vast' gestart door Timmerman, 3 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Sinds september dit jaar heb ik een Ziggo alles-in-1 Plus abonnement. Ik ben hier nieuw komen wonen, dus heb hiervoor geen andere abonnementen of iets dergelijks gehad.

  Nu heb ik sinds het aansluiten van mijn pakket nog geen telefoon. Dit is nu bijna 2 maanden geleden. Internet en TV werken perfect.

  Ik heb al vele keren gebeld met Ziggo en kreeg steeds te horen dat het opgelost ging worden. Ook heb ik een andere telefoon geprobeerd rechtstreeks in de modem, maar dat hielp ook niet. Ook het resetten van de modem heeft geen effect.

  Op de modem brand wel het lampje voor Tel 1, dus is hij goed aangemeld, maar ik krijg geen kiestoon. Ook als ik mijn vaste nummer bel via mijn mobiel krijg ik te horen: "Dit nummer is momenteel niet in gebruik". Het gaat om een nieuw nummer, dus geen portatie.

  Kan iemand mij trouwens vertellen of als er geen telefoon aan de modem hangt, hij toch over hoort te gaan op je mobiel als je je vaste nummer belt?

  Ohja in de modem zelf geeft hij het volgende aan bij het telefoniegedeelte:
   
 2. Dag plaatsgenoot,

  Ja.

  Waarschijnlijk staat je nummer niet correct op de 'softswitch' geactiveerd, waardoor je telefoonlijn nog niet actief is. Dit dient het errorteam oftewel de technische afdeling recht te zetten en ja.. Dit kan helaas een lange tijd duren.
   
 3. Hoi,

  Ik heb precies hetzelfde probleem en via de Ziggo helpdesk kom ik geen steek verder. Alles werkt (TV / Internet) en lampje voor tel. brand netjes.

  Heb jij dit probleem al opgelost? En zo ja, kan je mij daar meer over vertellen. Dan kan ik het hopelijk ook aan de praat krijgen. Want via die uitzendstudentjes bij Ziggo gaat het niet lukken ben ik bang.....
   
 4. Ik woon in Alphen aan den Rijn en dat is volgens mij geen @Home gebied geweest? Of wel? Ik had tot voor kort altijd Casema.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina