1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Nog steeds geen aansluiting All In One pakket

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door Djozef, 1 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Mij dochter heeft, via internet, begin oktober het All In One pakket aangevraagd, dit is haar per e-mail bevestigd. Zij is dus voor uw organisatie een totaal nieuwe klant geworden.
  Op 15/10 kon zelfs al een monteur de zaak kunnen komen aansluiten. Doordat er geen bevestigingsbrief VOOR die dag gekomen is, is deze afspraak, 's morgens vroeg om 08.23 uur, niet doorgegaan. Wel heeft die monteur een kaartje achtergelaten om via 099-1884 een nieuwe afspraak te maken.
  In de late namiddag van die zelfde dag heeft zij pas de digitale TV decoder en de brief met de activatiecode en inloggegevens gekregen.
  Zou die monteur zijn werk wel hebben kunnen doen zonder die brief met gegevens?

  Na een lange wachttijd, de dag daarna, aan de telefoon een afspraak gemaakt voor 17/10 in de middag. Ik heb daar persoonlijk de hele middag zitten wachten, echter geen monteur komen opdagen.

  Na weer een lange tijd aan de telefoon gehangen te hebben weer een afspraak gemaakt voor een monter en wel op 24/10, weer 's middags. Echter nu ook weer geen monteur.

  Weer een lange tijd wachten aan de telefoon om een afspraak te kunnen maken voor 31/10, ook nu weer 's middags. WEER GEEN MONTEUR GEKOMEN.

  Ik weet eerlijk gezegd nu niet meer of wij nog wel geloof in uw organisatie kunnen of moeten hebben. Het is bijzonder irritant en vervelend dat men een lange tijd moet telefoneren om dan een afspraak te maken die NIET nagekomen wordt. Daar mijn dochter op dit moment geen telefoonaansluiting heeft, worden al deze telefoontjes bij mij gepleegd.
  Verder heeft zij vorige week zaterdag een mailtje, met nagenoeg dezelfde klachten als hierboven beschreven naar uw klantenservice gestuurd. Tot op het moment van nu is hier nog niet op geantwoord.
  Ik persoonlijk heb van die drie afspraken er twee voor mijn rekening genomen daar mijn dochter niet kon en heb hier verlof voor (moeten) nemen. Nu kunt u wel zeggen dat die afspraak gemaakt moet worden op een dag dat er wel iemand aanwezig kan zijn. Is ook zo, doch bij werkende mensen kan er iets gewijzigd worden dat ze niet hebben kunnen voorzien.

  Ik heb mijn dochter hierin terzijde willen staan en heb ik haar geholpen met het laten doen van de telefoontjes en bij haar thuis aanwezig zijn voor die afspraken, tevens het gebruik laten van mijn PC om E-Mail naar u te kunnen versturen.

  :?: Waar kan ik de, kosten van het telefoneren en vrije dagen, declareren?
  :?: Waar moet zij een in gebreke stellingsbrief naar toe sturen of bent u in staat een en ander voor haar te regelen?
  :?: Indie u iets voor haar kunt betekenen, hoe - wat - en waar dan?
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 nov 2008
 2. Klacht: Nog steeds geen aansluiting All In One pakket

  Ik heb soortgelijke ervaringen. De eerste keer kwam de monteur voordat de bevestigingsbrief met de voor de installatie van de nieuwe modem benodigde codes ontvangen was. Die brief, die een week onderweg is geweest, bevatte de aankondiging, dat er een monteur zou komen. Sic! Met Ziggo gebeld, nieuwe afspraak, monteur komt niet opdagen (later bleek hij bij de buren te zijn geweest die niet thuis waren maar toch echt een ander adres en een andere naam hebben). Toen weer gebeld en na lang wachten en diverse doorschakelingen een nieuwe afspraak gemaakt. Die monteur had de verkeerde codes bij zich, gelukkig bleken de codes in de bevestigingsbrief wel te werken. Kostte mij dus twee maal een halve dag, waarvan een helemaal voor Jan met de korte achternaam. Ik heb 10 oktober een officiële klacht ingediend bij Ziggo met de volgende adressering:
  Aan Ziggo
  Afdeling Klantadministratie
  Postbus 43.048
  3540 AA Utrecht
  en een schadeclaim ter grootte van het abonnementsgeld over twee maanden (afgerond 100 euro) wegens gemaakte onkosten (ca. 2 uur telefoon) en een halve dag voor niks zitten wachten met de daaruit voortvloeiende inkomstenderving als kleine zelfstandige. Hierop heb ik nog geen reactie ontvangen, zelfs geen ontvangstbevestiging. Ben benieuwd hoe dit afloopt, maar zeker is dat ik het er niet bij laat zitten en een lange adem heb, want ik heb nu, bijna 6 weken na de bestelling, nog steeds geen Ziggo-telefoonaansluiting.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 nov 2008
 3. Jammer voor jou dat ze dit niet voor elkaar krijgen binnen de normale tijd.
  Ik ben blij dat ik niet aangesloten ben bij die kl.....firma, ik zit bij een ADSL provider.
  Als ik terug denk aan afgelopen maandag wat die heren vertelden bij Tros Radar dan denk ik dat ze in sprookjes geloven, erger ze zelfs vertellen.
  Als je Ziggo intypt in een zoekmachine dan kun je kiezen uit verschillende forums. Die van Radar is best interressant, vooral het commentaar van Tdehond. Kijk daar eens, misschien lees je iets wat voor jou gading is.

  Ik wens je veel succes toe om de aansluiting gemaakt te krijgen.
   
 4. "Boze brief naar Ziggo".

  :arrow:De behandeling van nieuwe klanten vind ik abominabel slecht en zeer zeker niet klantvriendelijk.:!:

  :evil:Ik ben nu een maand aan het wachten op een monteur die een Alles In Een pakket aansluit. Een keer deze afspraak gemist en daarna zijn er drie afspraken bij Ziggo gemaakt waarop helemaal geen monteur kwam opdagen. Het maken van een nieuwe afspraak, via de telefoon, is een ware verzoeking en aanspraak op iemands geduld, ook op zijn beurs v.w.b. de kosten van het wachten.:schater:
  Morgen stuur ik een brief naar de klantenservice in Utrecht waarvan u hieronder de letterlijke tekst kunt lezen. Of het wat uitmaakt weet ik niet, in ieder geval zal ik deze zaak ook zo bij Radar, de Consuwijzer en Kassa aanhangig maken.

  Posterholt 2 -11-08
  Tav Ziggo klantenadministratie
  PB 43.048 3540 AA Utrecht

  Betreft : klacht over het aansluiten van alles in 1 pakket.

  Geachte heer/ mevr,
  Een paar weken terug heb ik me online aangemeld voor Ziggo alles in 1.
  Daarbij heb ik toen gekozen voor installatie door een monteur, en ook een datum uit de opties gekozen. Dit was 15 okt. Prima voor elkaar dacht ik zo . Ik zou nog een bevestiging krijgen en de benodigde apparatuur en activatiecodes. Deze kreeg ik pas NA dat de monteur al aan de deur had gestaan (voor niets dus want ik had nog geen codes en apparatuur)
  Hierna zijn er de nodige lange telefoontjes gepleegd en mailtjes vanuit mijn ouders huis (want ik heb dus nog geen i.net) verstuurd.
  Tot 3x toe is me toegezegd alsnog een monteur te sturen om de aansluiting te realiseren. Dit zou de 17e de 24e en de 31e zijn geweest. Al deze 3 keer ben ik echter voor niets thuis geweest .Kortom ik heb dus NOG STEEDS GEEN AANSLUITING. Inmiddels begint het bellen met de prepaid gsm behoorlijk in de papieren te lopen en ben ik voor het i.net afhankelijk van anderen . Al met al een situatie waar ik op z’n zachtst gezegd niet vrolijk van wordt.
  Middels deze brief wil ik Ziggo dan ook in gebreken stellen voor wat het leveren en aansluiten van alles in 1 betreft.
  Indien er voor ma 10 nov. geen concrete actie is ondernomen door uw bedrijf om aansluiting te realiseren , zie ik mij helaas genoodzaakt het vertrouwen en daarmee ook de overeenkomst en automatische incasso op te zeggen.
  Ik hoop echter snel iets van u te mogen vernemen en gebruik te kunnen gaan maken van het alles in 1 pakket .
  Hopend op snelle afhandeling van mijn klacht.

  Ilona Posterholt Limburg
   
 5. E19 en andere Ziggo-perikelen

  Ik kan me de brief van Ilona heel goed voorstellen. Ik ben alleen bang, dat het water naar de zee dragen is en het om maar eens een andere metafoor te gebruiken niet echt zoden aan de dijk zet. Ziggo is blind, doof, ongevoelig, ongrijpbaar, autistisch en onnavolgbaar. Mijn ervaringen komen heel sterk overeen met wat Ilona beschrijft. Ik heb op 10 oktober een stevige schriftelijke klacht met schadeclaim ingediend bij Ziggo te Utrecht maar je krijgt daarvan niet eens een ontvangstbevestiging en wellicht ook nooit een antwoord.

  “De aanhouder wint”. Een bekend Nederlands gezegde maar na gisteren geloof ik daar nauwelijks nog in als het om Ziggo-zaken gaat. Ik heb gisteren uren aan de telefoon gehangen om iemand te spreken te krijgen over het feit, dat ik na op 3 oktober jl. de decoder voor digitale tv te hebben ontvangen en geïnstalleerd vier weken later ineens geen digitale tv-beelden meer ontvang en op bijna alle zenders de melding “E19 Preview periode verlopen”. Ik schreef er al eerder over op dit forum. Uiteindelijk lukte het na een wilde poging, die achteraf een geslaagde truc bleek te zijn, iemand aan de lijn te krijgen nadat ik wel 20 keer had gebeld, in de wacht terecht kwam, de verbinding werd verbroken of geheel ten onrechte de melding kreeg, dat de klantenservice gesloten was.

  Wat kreeg ik tot mijn stomme verbazing te horen? “Uw smartcard kan nog niet geactiveerd worden omdat u pas in fase 4 van het proces zit” (dat proces schijnt uit 6 delen te bestaan) “en u bent niet eerder aan de beurt dan 9 november en dan moet u opnieuw bellen of via de website een verzoek tot activatie van uw smartcard indienen.” Ik bracht daar tegenin, dat ik een product (Alles-in-1 Plus) had besteld, dat de decoder was geleverd, dat er een smartcard bij zat, dat ik de aanmeldkaart met de benodigde gegevens èn sticker direct had ingezonden en dat ik daarmee voldaan heb aan de voorwaarden voor de ontvangst van digitale tv en dat ik niet snapte waarom ik na 4 weken alle zenders te hebben mogen zien, nu ineens moet wachten omdat mijn bestelling nog niet in de goede fase zit. De uitleg die daarop volgde, heb ik niet kunnen begrijpen maar de conclusie was, dat het proces belangrijker is dan het belang van de klant en dat fouten in het proces geen aanleiding zijn er van af te wijken en de klant gewoon te geven waar hij/zij recht op heeft. Heel erg teleurstellend allemaal. Ik heb inmiddels wel via de website het formulier activatie nieuwe smartcard ingevuld en ingediend maar dat formulier vind je dan weer in de categorie bestellingen, erg logisch allemaal :cry:.

  De dag ervoor (zondag) krijg ik te horen, dat de nummerportering – het overzetten van mijn huidige KPN-telefoonnummer naar Ziggo – vast was blijven zitten in het geautomatiseerde systeem en dus 6 weken na de bestelling en 4 weken na het insturen van de machtigingskaart nog helemaal niet in gang was gezet. Dat zou direct handmatig gecorrigeerd worden maar op de vraag hoe lang het dan nog zou gaan duren kreeg ik geen antwoord.

  Samengevat: ik heb er spijt van Alles-in-1 Plus besteld te hebben, ik zou het willen terugdraaien maar ik vrees met grote vreze dat het proces dat daarvoor nodig is net zo moeizaam en onnavolgbaar zal zijn als het bestellen en verkrijgen van een goed functionerend samengesteld Ziggo-product. Daarom zet ik die stap nog maar even niet en bewaar ik mijn geduld nog een week of twee, hoewel me dat erg veel moeite kost en ik eigenlijk doodgewoon erg kwaad ben op de bende die Ziggo er van maakt.

  Dan nog een laatste “anekdote”. Uit het overzicht bij Mijn facturen blijkt dat ik een betalingsachterstand heb van 15,90 euro en dat ik daarvoor een betalingsherinnering heb ontvangen. Dat is zeker niet het geval, sterker nog, ik heb maanden geleden al een machtiging tot automatische incasso afgegeven. Ziggo kan dat bedrag dus gewoon innen en daarmee zou de kous af moeten zijn. Maar nee, het staat in het overzicht, foutief, en ik moest dus weer in actie komen om het rechtgezet te krijgen. Ben benieuwd of dat lukt. Misschien ligt zelfs daar wel de oorzaak van het niet leveren van wat ik besteld heb. Wie zal het zeggen? Ziggo zelf niet. Ziggo luistert naar je (als je al iemand aan de lijn krijgt), maar goede en bruikbare antwoorden? Ho maar! Een drama in zes bedrijven en ik zit nog maar in het vierde. Ik ga nu mijn Ziggo-journaal bijwerken en voorlopig hou ik me, ook op dit forum, maar een tijdje koest. :no:
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 4 nov 2008
 6. Kleine troost, de behandeling van klanten die al sinds dag 1 internet van Essent/@Home/Ziggo hebben is niets beter. :mrgreen:
   
 7. Tot 16 mei 2008, de geboortedag van Ziggo, heb ik zelden op nooit noemenswaardige problemen ondervonden en ik ben toch al 20 jaar klant van eerst bArt en later van Essent en @Home. Ziggo is een prenataaltje maar men kan de goede couveuse kennelijk niet vinden :giveup:
   
 8. Hoera, er is een aansluiting !!!!!

  :giveup:Vorige week is er een brief van mijn dochter naar Ziggo gegaan met de mededeling dat ze nog een week de kans krijgen om de beol te komen aansluiten. Een standaard mailtje dat ze nog contact zouden opnemen was het gevolg.
  Afgelopen maandag is de opzegging door Ilona per aangetekende brief op de bus gedaan. :arrow: Wat gebeurd er?
  Gistermiddag belt Ziggo en uit honderdduizend excusses waarom een en ander niet zo had mogen gaan. Gelijkertijd wordt er een afspraak gemaakt dat er een monteur vanmorgen tussen 08.30 uur en 12 uur zou aankomen en de aansluiting zou komen doen.
  :pompom::pompom:INDERDAAD DE MONTEUR IS DEZE KEER GEKOMEN EN HEEFT DE ZAAK AANGESLOTEN !!!!!!!!!!!!:pompom::pompom:
  De vraag die nu opkomt is deze : zijn ze eindelijk wakker geworden bij Ziggo of is er iets anders aan de hand?

  :frons:In ieder geval mijn dochter heeft nu de All in One aansluiting en laten wij hopen dat ze er lang plezier van kan/ mag hebben.:frons:
   
 9. Bij mijn schoonouders zijn ze vandaag anders niet geweest, dus verbetering is er echt niet. Hoe moet ik die mensies van 60 uit gaan leggen dat ik niets kan doen en dat alles aan Ziggo ligt? Dat hun nu geen internet hebben omdat een nono bij de helpdesk niet het juiste modem heeft geactiveerd? Had ik ze maar nooit overgehaald!
   
 10. Proficiat

  Proficiat Djozef!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina