1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Welke verrassingzenders deze maand?

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door Kicksr, 1 nov 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Wat hebben we hier aan

  Haal die zenders van nederland e maar weg, geven alleen aan dat de publieke omroep gestopt is. Zien jullie dat niet ??? Haal weg die zenders waar toch niks op komt en breng er wat voor terug wat wel uitzend.
  Waarom zou je in hemelsnaam eigenlijk een uitbreiding van het basispakket pakken terwijl zenders uit dat pakket niet werken.
  Betalen voor een pakket wat niet eens voledig is.
  Ik ga er toch vanuit dat ZIGGO ook ziet en weet dat die zenders niet meer werken. Toch er op laten staan zodat de klanten een geweldig beeld hebben. Zo geweldig dat je kunt lezen dat ze gestopt zijn.
  Ik heb sinds kort een uitbreiding genomen maar krijg nu al spijt.
  Sorry ZIGGO maar wat is dat toch allemaal met jullie.
   
 2. Ongetwijfeld dat dit wordt vermeld voor de mensen die deze zenders keken en ze nu missen. Je moet het zien als een vorm van communicatie. Als de zender ineens mist, gaan er allemaal mensen bellen.

  Overigens zijn ze vast al op zoek naar aanvulling van het pakket.
   
 3. Dan zeg je je uitbreiding toch gewoon op? Ben je er per 1 maart weer van af hoor.... Ik geloof niet dat Ziggo aan de publieke omroep gevraagd heeft om te stoppen met een aantal van die "Nederland 4" kanalen. Je kunt het Ziggo dus niet verwijten dat de publieke omroep om bezuinigingsredenen stopt met het uitzenden van deze kanalen. Daarnaast kan ik mij niet geheel voorstellen dat je de uitbreiding hebt genomen vanwege deze gecategoriseerde herhaalkanalen. Gelukkig zijn de pakketten en zeker het totaalpakket een stuk groter dan deze kanalen en bieden de meeste kanalen ook content met een wat lager recycle gehalte. (ik ben overigens niet vies van herhalingen hoor en kijk ook regelmatig naar een aantal van die Nederland 4 kanalen).
   
 4. Iemand info over de verassingszenders van Maart? Ik kan niets vinden op de website.
   

 5. Verassingszenders van Februari en Maart zijn:
  Travel Channel, Jim Jam, Eurosport 2, MGM en VH1 Classic

  Ze wisselen meestal per 2 maanden.

  Als je bent aangemeld voor de Ziggo nieuwsbrief krijg je hier een email van. Ben je nog niet aangemeld voor de nieuwsbrief dan kun je jezelf aanmelden via deze link: http://www.ziggo.nl/mijnziggo/gegevens/nieuwsbrief/
   
 6. Dank voor de tip heb me even aan gemeld voor de nieuws brief
   
 7. Bedankt voor de tip
  heb me nu aangemeld.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina