1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

“Ziggo zender van de maand”

Discussie in 'Digitale TV - Zenders' gestart door TVdigitaal, 31 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Laatst bewerkt door een moderator: 26 nov 2008
 2. Is deze naast, dus in toevoeging op, die 3 andere die de Alles-in-1 bundels hebben?
   
 3. Dit staat inderdaad los van de 5 verrassingzenders die klanten hebben met de pakketten "Alles-in-1 Plus" of "Alles-in-1 Extra ". De komende maand is dus Travel Channel beschikbaar voor iedereen met een geldige smartcard.
   

 4. Kortom..... een marketing-lokkertje.......... geeft niks, jammer dat ik het totaal pakket al heb, en geen meerwaarde voor mij heeft!
   
 5. Geweldig goede zaak dat ze net als vroeger weer DVB subtitels hebben...zou fijn zijn als de thema-discovery's dat voorbeeld gaan volgen
   
 6. En wat krijgen de klanten met het totaal-pakket?
   
 7. Totaal niks!
   
 8. TVdigitaal: heb je net ook een PM gestuurd. Kan het zijn dat door deze, wat mij betreft prima, actie die andere 5 verrassingszenders sinds 1 nov. onderuit zijn gegaan? :?
   
 9. Sinds de nieuwe verassingszenders van begin deze maand moet je smartcard ook voorzien zijn van deze speciale rechten voor het verassingspakket. Deze hoor je te hebben als je "Alles-in-1 Plus" of "Alles-in-1 Extra" pakket hebt. Heb je deze om wat voor reden deze deze rechten niet op je smartcard(s) staan dan krijg je dus de bekende E19 of E16 op deze kanalen en moet je card als nog van deze rechten worden voorzien.

  @TV Smurf: Zie je PM, jouw probleem moet verholpen zijn in inmiddels.
   
 10. Hoera! Met nogmaals veel dank naar TVdigitaal. Ik heb nu zowel Travel Channel als de andere kanalen. :pompom:

  Ter info: het duurde na kiezen van zo'n verrasingszender bij mij zo'n 10 minuten voordat die actief werd. Tot die tijd was er de E16 kode. Misschien moet het Ziggo netwerk eerst wat op de smartcard zelf zetten of iets ergans anders aanpassen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina