1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
    Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
    Verberg deze melding

Geen beeld en geen foutkode

Discussie in 'Humax Duovisio iPVR-9200C (SD-PVR)' gestart door Vtenvoorde, 31 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
  1. Het komt de laatste tijd regelmatig voor dat er bij het zappen geen beeld is. Dit is met name bij Ned 1,2,3. Er komt dan ook geen foutcode.
    Er lopen dan geen opnames.
    Uitzetten (standby) en weer aan verhelpt het probleem.
    Iemand anders ook bekend met dit probleem.
    Is er een oplossing beschikbaar.
    Dank alvast.
     
  2. Wat is de foutcode?
     
  3. Ahum :wink:
     
  4. wil je dan nog eens kijken onder het menu status/conditional access / softcell service status / handler 0x0001 (view primary) en dan op OK. met name Dxxx-x waarden zijn dan relevant

     
  5. Gewoon als die het doet, of als ik het zwarte beeld heb ??
     
  6. D29-4 Service is momenteel onversleuteld.

    Internal status D100-8
    ECM Source D100-9
    D029-4
    D029-4
    D029-4
    DVB Descramble D100-10
    Smart Card D000-4
    Macrovision D100-31

    Anoniem, kun je hier wat mee.
     
  7. als je zwart beeld hebt,
    ik verondestel dat de ontvanger wel op de afstandsbediening reageert en dat je het menu kunt benaderen.

     
  8. dit is nederland 1 kennelijk
    gaarne checken als het beeld zwart is

     
  9. Ga ik doen !
     
  10. Nu de code's bij een zwart beeld:
    Vanmorgen vanaf RTL 4 naar NED3 zappen.:

    D29-4 Service is momenteel onversleuteld.

    Internal status D100-8
    ECM Source D100-9
    D029-4
    D029-4
    D029-4
    DVB Descramble D100-10
    Smart Card D000-4
    Macrovision D100-31

    Dit lijken dezelfde code's als wanneer we wel beeld hebben.

    Uitzetten en aanzetten is de enige remedy.

    groet,
    Vincent
     
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina