1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

E-adres support Ziggo

Discussie in 'Internet - Algemeen' gestart door menno47, 31 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. tja maar ik blijf vreemd vinden als me PC's uit zijn dat die nog aan het communiceren (pollen) met het netwerk! kijk als alles ofline is zie ik soms knipperend ledje soms wel 10 keer per minuut en nu zie ik hem wel 60 keer per minuut en dat vind ik vreemd?


  nou er gaat een deel gaat naar ziggo en de rest gaat naar de 0900 boer (provider) en die andere deel gaat naar (de mobiele kosten) KPN, snap je nu hoe hoog dit soms kan zijn? eh Ik kan maar gaan klagen maar daar word ik niet wijzer van, en dat help natuurlijk nooit, ik als alleenstaande!

  tja het sturen van web-email waar je steeds alles opnieuw mot invullen vind ik vreemd, we zitten hier niet op hun werkt te wachten! kijk andere diensten werken alleen met klanten Nr's of reg.. Nr.'s dit gaat veel snelle hoor! En bellen heb geen zin want ik sta nu in rood bij me bank!

  eh via http://www.speedtest.net/ en http://www.speedtest.nl/ zie een afdruk hier boven
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 7 nov 2008
 2. Voor het 0900 nummer van Ziggo word een lokaal tarief berekend. Dit is tevens het ENIGE bedrag wat naar Ziggo gaat. Alle andere extra kosten die je betaald gaan naar je mobiele provider, dus als je bij KPN zit word KPN slapend rijk van jou telefoontjes naar 0900 nrs zoals die van Ziggo. Van die extra kosten voor bellen met mobiel gaat echt 0,0 naar Ziggo.
   
 3. Vreemd, bij mij knippert het gele ledje (link) alleen als er daadwerkelijk data wordt verstuurd/ontvangen. Alle pc`s uit = geen geknipper. Router eruit en het gele link ledje is uit.
  Zit er iemand anders op je draadloze netwerk ?
   
 4. Dat zal wel maar ik heb telfort als de mobiele provider, maar de mobiele kosten gaan naar de KPN, om dat telfort op het netwerk van kpn zit!
  oh een andere vraag? hoe zit het met de mensen die niet meer kunnen bellen/interneten? vooral als ze alles in een paket hebben? deze mensen hebben dan niks meer! dit heb ik al eerde gezien bij een andere internet/telefoon bedrijf (3 weken zonder telefoon en internet voor zijn bedrijf) dus hun moest wel bellen met zijn mobiele telefoon? zijn bedrijfje lag plat door niet te kunnen E-mailen!
   
 5. Bij een zakelijke verbinding geld een SLA, waardoor die schade beperkt blijft.
  Particuliere verbinding op een bedrijf nemen is simpelweg niet zo slim te nomen gezien het risico... Soms zie je dat bedrijven die afhankelijk zijn van hun verbinding dat slim oplossen, door een goedkoop adsl abonnment er naast te nemen. Dat laatste is vind ik persoonlijk erg slim, want ook een bedrijf kan zichzelf voor een deel indekken als ze werkelijk zo afhankelijk van internet zijn...
   
 6. Nee ik heb juist geen draadloze netwerk hier, en op je vraag van
  nou hier blijf die wel knipperen? het lijk er op dat iemand aan het pingen is? eh zoeken op deze IP/ poorten denk ik?
   
 7. Maar je hebt nog wel een router aanstaan dan neem ik aan ?
  Het "link" (lokale netwerk activiteit) lampje op je modem hoort dan gewoon te knipperen. Er komt namelijk ook gewoon vrij veel 'broadcast' verkeer langs. Dat is verkeer wat "aan iedereen" gestuurd wordt. Zo werkt het tcp/ip protocol nou eenmaal. Dus knipperen is helemaal normaal. Als het knipperen zou stoppen zou ik me pas zorgen gaan maken. :-P

  Het knipperen van je "link" lampje zal alleen stoppen als je de router uitzet of als je de ethernet kabel loshaalt.

  Zoals Excalibur ook al schreef, stoort het mij ook nogal dat je allerlei ongefundeerde zaken als waarheid rondstrooit. Als je dit niet vertrouwt, stel dan een vraag op het forum, maar ga nou niet zitten roepen dat dit of dat niet goed zonder dat je weet waar het over gaat.
   
 8. KLopt Cees al jaren Cees, en nooit problemen gehad

  Wat bedoel je met 'broadcast' ? bedoel je dat het nu druk is met internet TV ofzo?:?:

  wat bedoel je hier mee? dus we mogen hier niks meer zeggen ofzo?:?:
   
 9. Ik bedoel dat als je een router aan hebt staan is je netwerk-interface van je modem gewoon actief. Alles wat er dan binnen komt op jouw ip-adres zorgt ervoor dat het link-lampje knippert. Je hebt dus een router, en dan klopt mijn vermoeden dus. Als je de router uitzet zul je zien dat het link lampje niet meer knippert.

  Als ik het over broadcast-verkeer op internet heb, bedoel ik data-frames die in het tcp/ip protocol verstuurd worden aan "iedereen". Jij hebt een ip-adres gekregen, daarmee heb je een soort filter waardoor jouw router alleen reageert op verkeer wat gericht is aan jouw ip-adres. Verder reageert een computer of router ook op berichten (data-frames) die verzonden worden "aan iedereen". Dat noem je broadcast-frames, die worden dus verzonden aan alle computers die op dat moment aan staan. De meeste zijn verkeer wat gebruikt wordt om het tcp/ip netwerk te laten werken. Omdat die continue langskomen ziet je router die ook en daarom zie je het data-ledje ook knipperen ondanks dat je computers uitstaan.

  Verder mag je alles schrijven wat je wilt, maar ik doel hiermee op wat excalibur je ook al uitgelegd heeft. Roep niet zomaar wat of trek conclusies zonder dat je weet waar het over gaat, stel dan eerst een vraag of iemand weet hoe dit of dat zou kunnen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina