1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

alles-in-1 besteld? nog geen ontvanger?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door vinnie-terranova, 30 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Omdat ik alle diensten los afnam bij @home (internet, telefonie en televisie) wilde ik me na het migreren van de @home gebruikers aanmelden voor het alles-in-1 plus pakket.

  Ik heb mij donderdag 16 oktober omstreeks 21.50uur contact gehad met de afdeling verkoop van Ziggo, om aan te geven wat ik allemaal extra wilde bij dit pakket. Omdat ik er een HD ontvanger bij wilde en een HD abbonement, zou ik en HD installatiepakket ontvangen voor €99. (overigens kun je zoals al aangegeven niet kiezen tussen de samsung en de humax)
  Zodra mijn wijziging door de medewerker compleet was ingevoerd, kon hij toen al wel zien dat het een samsung ging worden (kon niet gewijzigd worden overigens naar een humax, of andersom) volgens de medewerker kon het maximaal 14 dagen duren voordat ik mijn ontvanger in huis had.

  Vervolgens kreeg ik op 18 oktober netjes de bevestiging (gedateerd op 17-10-2008) met mijn wijzigingen en extra diensten erop vemeld. Alles komt overeen met wat ik heb en tevens extra erbij wilde hebben. (snel verwerkt dus)

  Omdat vandaag TNT post met een noodgang mijn huis voorbij reed (en dus niet stopte) dacht ik , laat ik eens contact opnemen met de klantenservice wat de status is van mijn ontvanger.

  Na 3 keer intern doorverbonden te zijn (van afdeling verkoop, naar afdeling verkoop, van afdeling verkoop naar klantenservice, van de klantenservice naar afdeling wijzigingen) kwam ik bij iemand terecht wel in het systeem kon zien wat de status was.

  Ik kreeg als antwoord dat de ontvanger verstuurd was en ik die over een aantal dagen kan verwachten. Omdat ik dat antwoord natuurlijk al verwacht had, vroeg ik de medewerker van de klantenservice wat de barcode van TNT post dan was. zodat ik bij track & trace op de site van TNT de status van het pakket kan zien.

  Er stond bij mijn gegevens inderdaad een TNT post barcode vermeld en kreeg deze door, omdat ik natuurlijk niet voor 1 gat te vangen ben, heb ik dat nummer gelijk ingevoerd (met de medewerker van ziggo nog aan de lijn) op de site van TNT post.

  Je kunt het haast raden wat op mijn scherm verscheen: Er zijn geen zendingen gevonden voor deze combinatie.


  De medewerker zat een beetje met zijn mond vol tanden, en ging even verder in het systeem kijken. Er stonden een aantal voor hem vreemde data's in,
  21 oktober stond als ontvangstdatum, terwijl mijn order op 23 verzonden scheen te zijn. maargoed.........

  omdat hij er zelf ook niet meer uitkwam ging hij even ''overleggen''. Plotseling bleken er al meer mensen zich vandaag gemeld hadden met dit probleem en het was een fout in het systeem van ziggo. Mijn ontvanger wordt volgens de helpdesk nu doormiddel van een ''spoed-order'' opnieuw aangeboden aan tnt. Bij mijn vraag wanneer ik nu mijn ontvanger dan mag verwachten, was het antwoord, zeker binnen 14 dagen (nogal een spoed order dus):schater:

  Plotseling vraag ik me af of ik per 01-01-2009 de verwachte introductie van Nederland 1,2 en 3 in HD mee mag maken!

  Hopende op een goede afloop!:)
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 okt 2008
 2. Maanden terug heb ik Ziggo er al op gewezen dat het tracktrace nummer dat door de HD aan klanten wordt genoemd is het tracktrace van TNT Logistics (die dus de warehousing voor Ziggo doet.) Tegenwoordig heet dit Ceefa oid.

  Het heeft dus niets te maken met de tracktrace barcode van TNT Post.


  Het zou worden verwerkt in de instructies voor de HD.

  De helpdesk is zich kennelijk niet bewust dat dit een andere TNT is.
   

 3. wel vreemd dat dit nummer tevens met 3s............... begint, welk het nummer van TNT postpakketten ook hebben moet om het te kunnen volgen.............

  Maargoed......... mijn bestelling is volgens de medewerker blijven hangen op status 4 van 6?????!!!
   
 4. Er zijn wel meer verzenders waarvan de trackingcode met 3s begint. @Home deed eerder zaken met Selektvracht, en de codes hadden dezelfde opbouw (zelfde begin, zelfde lengte) als toen ze (daarvoor) nog via de 'echte' TNT werkten.
   

 5. oke dat wist ik dus ook niet. maargoed......dan mag ik toch hopen dat ze een melding bij een dubble order krijgen. anders heb ik straks twee HD pakketten zeker!:lol: of helemaal niks.........

  maar volgens de klantenservice is de order van het pakket op 21 oktober werwerkt, en had ik het pakket allang in huis moeten hebben.
   
 6. Ook ik zit met dit probleem.... ik heb 12 oktober netjes alles besteld (had internet en TV wou een alles in 1 plus). 14 Okt. netjes een brief met alle gegevens .. maar tot op de dag van vandaag nog geen pakket binnen , wel al paar keer met helpdesk gebeld en die geven aan niet te kunnen zeggen wanneer alles binnenkomt (en dat ik nog een paar dagen moet wachten).

  Ik maak me dus wel zorgen op dit moment dat ik zonder telefonie kom te zitten (alhoewel ik nog geen brief van de KPN heb gezien).
   
 7. Er is bij onze distributeur een vertraging opgelopen met de decoders..... We verwachten dat de decoders in de komende twee weken afgeleverd worden!
   

 8. Jammer dat de klant daar niet over geinformeerd wordt, en niet alle medewerkers dat weten (paar keer doorverbonden) volgens mij scheelt dat weer bellers naar de klantenservice en dus wachttijd voor andere bellers........

  Ik wacht rustig af.........
   
 9. Ik heb 4 maand (Mei aangevraagd - september gekregen) op de decoder (overigens de sd-versie) moeten wachten na het aanvragen van alles-in-een!! Dus ik wens je vast sterkte.

  pvd
   
 10. Niet persoonlijk bedoelt.

  Maar was het niet handiger geweest, om alvast het installatie-pakket.
  Naar de klant op te sturen.
  En daarbij een brief bij toevoegen.
  Dat de decoder later wordt opgestuurd, zodra dit beschikbaar is.

  Zo kan de klant, in ieder geval.
  Al gebruik maken van de telefoon/internet verbinding.

  En zullen ze ook meer begrip tonen, dan als ze helemaal niks horen.
  En eventueel gefrustreerd aan de telefoon hangen.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina