1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

2 oude modems op zolder, wat moet ik ermee?

Discussie in 'Ziggo - Algemeen' gestart door joepke-m, 30 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Toen ik destijds van @Home naar Het Net (spijt spijt spijt :evil: ) overstapte, was het modem eigendom van de gebruiker. Ik heb mijn Motorolamodem toen via Marktplaats verkocht aan een onweer-slachtoffer. Destijds hoefde je alleen maar de juiste computernaam hebben om in te loggen.
   
 2. Veel te kort door de bocht, zeker wat die COM21 aangaat. Ik heb er ook nog ergens een liggen. Kreeg ik destijds een Motorola voor in de plaats, met daarbij een brief - zwart op wit dus - dat die COM21 níet terug hoefde.
   
 3. In het @Home gebied is men in het verleden langzaam maar zeker overgestapt van huurmodems naar koopmodems. Als ik het mij goed herinner, is na de uitfasering van Com21 dat alle modems vanaf dat moment eigendom van de klant waren.

  Een jaar of twee geleden zijn ze weer met huur/leenmodems gaan werken. Nieuwe klanten en klanten waarvan het modem gewisseld wordt, hebben dus geen eigen modem meer.
   
 4. Wat de kosten zijn? Ik neem aan dat je hem verstuurd via TNT en dan zou er (uit mijn hoofd, dus bind me er niet op vast) een pakketzegel op. Deze kosten € 7,95. Ik neem aan dat iedereen wel een doosje en wat kranten heeft om hem in te leggen. :)

  Com21 modems hoeven inderdaad niet terug.
   
 5. Naar mijn weten dienen alle modems geretourneerd te worden naar een adres in Waddinxveen, met een antwoordnummer. D.w.z. dat het verzenden gratis is.

  Nu moet ik wel zeggen dat ik niet 100% zeker ben of dit voor de voormalige Casema en @home klanten ook geldt (of dit hetzelfde adres is).
   
 6. Da's waar ook. Daar heb ik vorig jaar mijn oude Motorola-modem naartoe gestuurd, toen ik telefonie erbij kreeg. Het was toen:

  Casema B.V.
  o.v.v. Retouren
  Antwoordnummer 10045
  2740 VB Waddinxveen
   
 7. Ik vind het goed.
  Heb het 3x gevraagd aan die @home madam.
  Ze hoefde hem niet terug.
   
 8. Modem

  Ik heb ook nog een oud Arris modem op zolder liggen. Deze heb ik gekregen van @home en is dus mijn eigendom. Ook het telefoniemodem heb ik destijds gekregen en is dus ook mijn eigendom. Nu kunnen de voorwaarden wel veranderd zijn (huurmodem), maar eens gegeven blijft gegeven en ik ben dan ook niet van plan het telefoniemodem bij een eventuele modemruil terug te sturen.

  pvd
   
 9. Ik denk dat het huidige modem dat je nu hebt het belangrijkste is. Ik denk dat je al lang iets gehoord had als ze terug moesten.
   
 10. of naar milieucentrum :roll: brengen als ze niet meer werken of niet meer te verkopen zijn...
  dus niet zomaar in de prullenbak gooien!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina