1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

E19 Storing

Discussie in 'Digitale TV - Algemeen' gestart door ferhat070, 30 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. @Gerardus

  De wachttijden zijn inderdaad lang...ik geloof dat ik dan met mijn slordige 22 minuten nog snel geholpen ben :applause:

  Wat wel positief is is dat de helpdesk via een 0900 nummer met lokaal tarief te bellen is.
  Nogmaals ik ben geen pro Ziggo maar de medewerkers kunnen hier niets aan doe..zoals Radar stelde kunnen ze beter een nieuwe klanten stop invoeren om eerst de achterstand ,waar Ziggo dus naar nu blijkt in dit forum mee zit , weg te werken.

  suuk6 allemaal :frons:
   
 2. Vanmorgen kwam ik erachter dat geen enkel digitaal kanaal meer werkt. Code E19. Ik heb sinds begin oktober een alles-in-1-extra pakket, en ik heb uiteraard netjes de bij de decoder gevoegde kaart opgestuurd, met mijn keuze voor digitale pakketten.
  Ben ik nu afgesloten?

  Bellen met Ziggo heeft geen zin. "We hebben het erg druk, de wachttijd is meer dan 30 minuten". Klachten voor televisie doorgeven resulteert in een verbroken verbinding. Inmiddels probeer ik via de keuze "wijzigingen" er door te komen, ik zit nu 40 minuten in de wacht, maar dit lijkt nog niet veel zin te hebben.

  Kan iemand mij helpen?
   
 3. Stuur mij maar een PM met daarin je gegevens.
   
 4. Vraag het eens aan ZIGGO-User zie vorige berichten.
  Hij kan waarschijnlijk iets voor je betekenen. :frons:
   
 5. hier dus hetzelfde probleem. Al het stappenplan gedaan op ziggo kanaal ,teletekst 303 geloof ik. maar helpt niet.

  vervolgens unknown PM gestuurd.
  Zijn ze er nog mee bezig vandaag, aangezien vanavond erg leuke voetbal wedstrijden zijn.
   
 6. Zojuist ongeveer 't zelfde probleem gehad. De E19 is't gevolg van het aflopende preview, zoals je wellicht weet. Nu is het zo dat hierna de smartcard opnieuw gevallideerd moet worden met de door jou opgegeven keuzes. Met het sturen van de kaart kan ik je niet zeggen hoe lang dit duurt voordat de kaart weer werkt. Ik heb het telefonisch gedaan en dat heeft, nadat de medewerker van ziggo de kaart heeft gevallideerd, +/- 48 uur geduurd. . . . . . . suc6
   
 7. Verassing komt er aan op jullie telefoonrekening: er wordt ondanks het bandje".....lokaal tarief+ evt kosten van uw mobiele telefoon...", gewoon €0,10/ minuut gerekend....

  Was een aangename verassing achteraf......
   
 8. e 19 foutmelding

  helaas ook e 19 foutmelding.
  heb al een storing bericht ervan gemaakt en klacht omdat het verwerken van de terug gestuurde kaart al na 3 weken ongeveer nog niet is verwerkt volgens de helpdesk ivm achterstand.
  moet maar weer terug bellen wanneer de administratie er is.dus weer ruim half uur wachten?
  is er nog alternatief!
  je hoor dan toch de minimale aantal zenders te hebben?
  we hebben namelijk niets via de digitale decoder!

  dirk
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 nov 2008
 9. Stuur mij a.u.b. je gegevens, zal ik het morgen voor je in orde maken.
   
 10. Bij mij verschijnt sinds vanochtend op alle publieke (Nederland 1, 2 en 3) en overige zenders; E19 Preview periode verlopen. De desbetreffende smartcard werd eind september jl. via de Ziggo website kort na ontvangst van een Alles-in-1 bundel aangemeld, met de keuze voor digitale pakketten. Na ontvangst van een Ziggo bevestigingsbrief zou je denken dat één en ander rond de smartcard aanmelding verwerkt was.

  Een tweede smartcard die in oktober jl. eveneens enkele dagen na in bedrijf name via de Ziggo website werd aangemeld, met de bijbehorende keuze voor digitale pakketten, geeft sinds vanochtend op alle door mij niet gewenste extra zender pakketen ook de E19 melding. Over de aanmelding van deze smartcard moet een Ziggo bevestigingsbrief worden ontvangen.

  Aangezien de facturering rond de Alles-in-1 bundel overstap eveneens niet correct was en beide smartcards in de 2 maanden preview periode alle digitale programma's zouden horen door te geven, lijkt het er in mijn geval op dat Ziggo zowel technisch als administratief onvoldoende greep heeft op het wijzigen van de abonnementsvorm. Helaas is de telefonische bereikbaarheid van Ziggo om dergelijk problemen te corrigeren niet wat je ervan hoopt.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 2 nov 2008
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina