1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Eigendom Cisco

Discussie in 'Cisco 8455DVB (HDTV/PVR/VOD)' gestart door DJ To, 29 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Misschien overbodig, maar ik vroeg mij het volgende af:

  Na betaling van de Cisco is het apparaat toch gewoon eigendom van jou?

  In de kleine letterjes kon ik tevens niets vinden over de garantietermijn? Weet iemand daar meer van? Wanneer verloopt die etc.? En stel je plaatst er zelf een andere harde schijf in (lees-groter) dan vervalt de garantie ook toch?

  Bij voorbaat dank voor de snelle reactie.
   
 2. De garantie is 1 jaar en die vervalt natuurlijkerwijs als de zegel wordt verbroken of iets aan het apparaat wordt veranderd.
  Het apparaat is idd eigendom van de koper.
   
 3. eigendom

  het apparaat wel maar de software die hier op draait niet
  die zal ten allertijden van cisco blijven
   
 4. Wel jammer dat er niet een 2,5" hardeschijf inzit standaart.
  Dit zou behoorlijk schelen in warmte, en natuurlijk in energie behoefte.

  Over drie maand dit maar eens aanpassen, tegen die tijd is wel duidelijk ofdat er gebreken inhet apparaat zitten of dat ie gewoon goed is.
   
 5. Misschien moet je voor je dat doet eerst even de ervaringen van IMDNME bekijken: http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=120760#post120760
  hoewel hij nooit heeft verteld hoe het uiteindelijk is afgelopen met die grotere harddisk. Welke hij heeft gebruikt en zo.
   
 6. Lijkt me dus duidelijk dat het hem toch uiteindelijk niet gelukt is OF dat hij een aardig mailtje van Ziggo heeft gehad over mogelijke juridische consequenties van het openbaar maken van deze oplossing.

  Vind nml zijn volledige gebrek aan enige reactie na de melding dat het werkte wel erg verdacht.
   
 7. vandoor het rooster aan de bovenkant is duidelijk zichtbaar dat het om een standaard sata HD gaat. Dus als ik een 160GB 2.5" sata disk haal, en het orgineel met GHOST op de 2.5" zet, lijkt het mij dat het gewoon moet werken.

  Of ze moeten al het serienummer van de orginele HD in de firmware van de cisco gezet hebben, maar ik kan geen enkele reden bedenken omdat te doen. Bij de xbox is het nog zo, dat je dat teminste geen "illigale" spellen kunt spelen, of dat ding als goedkope linux server gebruiken.

  maar zoals ik al zei, ik wacht eerst 3 maand. electronika gaat altijd of in de eerste 3 maand stuk, of na de langste garantie termijn.
  (daarom ook nooit ingaan op garantie bijkopen. het gaat of meteen stuk, of net na de langste termijn die je kunt bijkopen.)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina