1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bedankt voor deze diepgaande review
   
 2. Natuurlijk zal dat mogelijk zijn, je kunt altijd via een tijdopname je eigen begin en eindtijd kiezen, maar dan heb je niet het gemak van de epg-programmering.
   
 3. :oops: Waarom zo sarcastisch. Een diepgaande review kun je onmogelijk opstellen in 1 dag. Ik heb puur mijn 1e indruk weergegeven
   
 4. Wat verwacht je dan van iemand met de naam TheGrouch :-P.

  Ik wacht graag je verdere bevindingen af.
   
 5. Nieuwe Firmware?

  Gisteren de Humax opgehaald (bij BobShop, 338 euro), perfect apparaat, SD duidelijk beter dan de 5000.

  Fotos en mp3 overgezet via FTP, en een mooi slideshow is het gevolg.

  Maar nu de vraag:
  In het menu is te zien dat er (al) een nieuwe firmware klaar staat om te kunnen downloaden. Ik heb dat nog even niet gedaan, want ik weet niet wat er daarna wel (of niet meer) werkt. Iemand enig idee?
   

 6. Streams: http://www.digitalekabeltelevisie.nl/techniek/tvhome.shtml
   
 7. Dat zou ik ook wel eens willen weten. :cool:
   
 8. Dit is juist. Als zenders in het zelfde kanaal zitten dan is er maar 1 tuner nodig. Als de op te nemen zenders in verschillende kanalen zitten dan kun je niet afstemmen op een live programma dat in een 3e kanaal (frequentie) zit, omdat hier een 3e tuner voor nodig zou zijn. Je kunt wel andere zenders bekijken die in hetzelfde kanaal zitten. Vanuit de channel list kun je zien welke zender nog beschikbaar blijven als je tegelijk 2 tuners in gebruik hebt. Het gedrag van de 5050 is gelijk aan de 9200.
   
 9. deze ontvanger meldt automatisch als er nieuwe software beschikbaar is op het netwerk, met een melding na het opstarten. Er zal mogelijk in juli een nieuwe versie beschikbaar komen.
   
 10. Wat je beschrijft is normaal. Ter verduidelijking (is al vaker geschreven):

  Er zitten 2 tuners (ontvangers) in het apparaat. Dat houdt in dat hij gelijktijdig 2 zogenaamde transport-streams kan ontvangen. Op een transportstream zitten een aantal zenders tegelijk.
  De capaciteit van de Humax is zodanig dat hij behalve het opnemen van zenders uit de streams waar de tuners op ingesteld staan je nog kunt kijken naar een derde zender, maar dan moet die derde zender dus wel zitten in één van de transportstreams waar de tuners op staan, domweg omdat er maar 2 ontvangers in zitten. De TV kanalen zitten verdeeld over de transportstreams dus ben je afhankelijk welk kanaal je nog kunt kijken als derde van wat je opneemt. De transportstreams kun je vinden in lijsten die in het bericht hierboven al genoemd zijn.

  Edit:
  (sorry dubbel, net na anoniems reactie gepost :wink: )
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina