1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Die rode standby led.. damn, die is groot. Veel te groot.
   
 2. Nee dat werkt idd helaas niet ... toch bedankt !!
   
 3. waar zit de standby led? en hoe groot is dan groot?
   
 4. Hij zit in het midden onder het display en is plat en breed (goede 3 cm schat ik) en wordt richting zijkanten iets minder fel.. Deze zelfde LED wordt blauw als de Humax wordt ingeschakeld. Zie ook foto's van Bukkie in post 809 (p81)
   
 5. heb dat mee gelezen over die -ts file"s , nu is mijn vraag
  kan ik films (gewone en hd) die ik download van internet(usenet) overzetten van mijn pc naar de humax via de netwerk aansluiting en die dan afspelen op mijn tv
   
 6. Gisteren voorzichtig kennis gemaakt met het apparaat zonder echt in alle functies te zijn gedoken. De lekker intuïtieve bediening viel direct op. Knoppen doen wat je ervan verwacht en de bediening is snel duidelijk. Ik had hiervoor geen digitale televisie dus ik kan niet vergelijken, maar de manier waarop de programmagids werkt en je vanuit hier gewoon op [record] drukt en je verder alles meteen kunt vergeten is prachtig. Simpeler kan niet. In de instellingen kun je eenmalig aangeven of er vóór of na de op te nemen uitzending extra minuten moeten worden opgenomen en zo ja, hoeveel. Heel goed. Beeldkwaliteit van met name de 3 HD-zenders (Discovery, NatGeo en Animal Planet) is verbluffend (Pioneer PDP-436XDE). Je vraagt je af waarom je dit niet eerder hebt gedaan (ikke in ieder geval wel).

  Het enige dat ik vreemd vind en waar ik vooralsnog niet achter ben is het volgende: je zou 2 programma's op moeten kunnen nemen en een derde kijken. In de praktijk lukt me dat niet helemaal. Als ik twee willekeurige (lopende) programma's aanklik en op laat nemen, kan ik niet meer naar een derde switchen. Ik krijg dan de pop-up 'Werkt niet tijdens opname'. Gisteren kon ik op zo'n moment (dus twee lopende opnames) nog voor enkele zenders kiezen. Er werd toen een groot aantal geskipt (van 1 naar 4, 9 en 21 bijvoorbeeld). Dat is vreemd.

  En voor zo'n doordacht apparaat is het ook wel jammer dat hij het volgende niet snapt: als ik standaard een aantal extra minuten instel vóór en na afloop van een uitzending en ik wil twee uitzendingen achter elkaar op dezelfde zender opnemen (in de gids staat dus 19.00-19.30 en aansluitend 19.30-20.00) èn er ook een andere opname is gepland, krijg ik een conflict-melding. Best verklaarbaar, want met die overlap op die ene zender om 19.30u denkt de PVR dat er op dat moment tijdelijk even 3 opnames moeten komen, maar als ie verder had gekeken had hij gezien dat het toch maar op 2 zenders is.. En zo ver kijkt hij niet.. :) Zul je in de praktijk wellicht niet vaak tegenkomen gelukkig..
   
 7. Als je 2 opnamen hebt "lopen" en een 3e wilt kijken kan dit alleen als de opnamen in dezelfde transportstream zitten.

  En wat de laatste opmerkingen betreft de Samsung ...850PVR kan dit wel.
  Die kort de opnamen automatisch in, ik had dit ook van Humax verwacht maar helaas....
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 feb 2009
 8. Kan je dat niet handmatig doen? Dus de twee programma's als één programma opnemen of is dat niet mogelijk?

  Kan je een beetje makkelijk door de reclameblokken heenskippen met dit apparaat of moet je dan doorspoelen?
   
 9. Humax IRHD5050-C

  :applause: Gisteren PVR afgehaald. Perfect apparaat en simpel te bedienen
   
 10. volgens mij kan je alleen 2 programma's tegelijk opnemen als ze in de zelfde stream zitten(ik weet niet precies hoe dit heet)

  Als de zenders teveel uit elkaar liggen werkt dit niet.
  Volgens mij heeft Anoniem hier ook wat over geschreven, maar ik kon het zo 123 niet vinden
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina