1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. De USB-aansluiting kan 100mA leveren. Dus als de externe harddisk niet meer nodig heeft, is het antwoord: ja. Anders is het: nee.
   
 2. verkoop datum

  Is er al iets bekend wanneer hij in de winkels ligt? Naast de schatting van eind februari begin maart
   
 3. :mrgreen: Kan vervelend zijn hé, dat wachten?

  Heb ik ook last van..... 2 weken geleden bij extremediscount besteld... toen stond er (en nog steeds) verwachte leveringsdatum halverwege februari op hun site.... en dat zijn we nu toch wel gepasseerd.... maar helaas nog geen bericht dat hij deze kant is opgestuurd. Ben óók wel benieuwd wannneer hij eindelijk geleverd gaat worden.
   

 4. 16/2 zou het apparaat bij de Nederlandse importeur zijn. Dan moet het nog worden verdeeld over de detailhandelpunten, opgestuurd naar de detailhandelpunten en daarvan weer worden verdeeld over de besteller en bij internetbestelling weer opsturen naar de bestellers. Reken maar dat op zijn vroegst de eerste apparaten pas komende week bij de eerste bestellers in de bus zullen vallen. En dat is een optimistisch scenario.
   
 5. Ik heb doorgekregen dat de levering van week 8 (is nu) uitgesteld is naar week 10. Wat dan overigens wel precies volgens de planning is die op de humax site staat.
   
 6. volgens erconline moet de humax (nog steeds) de 20e februari bij hen uitleverbaar zijn. Dat betekent dat ik hem de week van carnaval heb:rolleyes:. Nu maar hopen dat we dan nuchter genoeg zijn om met dat ding te kunnen spelen :-P:mrgreen::applause:
   
 7. Had ik vandaag een paar berichten terug nog verteld dat op de site van extremediscount nog stond: verwacht halverwege februari.... is inmiddels veranderd in begin maart :sad:

  Dus TheGrouch heeft het toch bij het juiste eind..... lijkt me dan ook sterk dat erconline hem wél eerder kan leveren...
   
 8. toch wel apart dat scheer en foppen alkmaar er al een paar gehad heeft
   
 9. is dat zo of zeggen ze dat?
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina