1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ik weet niet of deze ontvanger (ooit eens) deel zal gaan uitmaken van het officiële Ziggo pakket...ze zijn hem wel aan het testen dus uiteindelijk zal Ziggo er wel hun goedkeuring aan geven.

  Stel dat je gelijk hebt vwb de firmware upgrades...maar hoe kun je anders dan via Ziggo een upgrade aanbrengen? Bestaat er een mogelijkheid om de nieuwe firmware op een USB stick te zetten en deze dan zo aan te brengen?
   
 2. Alle decoders m.u.v. de Cisco decoder worden geheel onafhankelijk van Ziggo gemaakt, in de markt gezet en onderhouden. De ontvangers moeten alleen voldoen aan de eisen van de NL Irdeto kabelmarkt om gecertificeerd te kunnen worden door de NL Irdeto kabelaars. Tijdens het certificeringsproces wordt de decoder onderworpen aan tests door Ziggo/Irdeto kabelaars (functionaliteit) en door Irdeto (bescherming codering).


  Er is geen andere manier voor de NL Irdeto decoders om firmware te updaten dan via de kabel. Veel firmware updates bevatten ook veranderingen aan de codering. Omdat Irdeto het Security through obscurity beveiligingsmodel aanhangt is het te gevaarlijk om die aanpassingen bijvoorbeeld via internet beschikbaar te maken.
   
 3. Er heerst een niet op te lossen misverstand. Ziggo maakt nooit eigen firmware. Dat doet altijd de fabrikant.
  Verder kunnen alle door Ziggo geleverde ontvangers ook in de handel worden gekocht. Als je het draadje doorleest, kan je zien dat Ziggo hem in het pakket opneemt.
  Verder is bij alle ontvangers het de eigenaar die bepaalt of er een upgrade plaatsvindt. De eigenaar ben jij, ook als je hem bij Ziggo hebt gekocht.
   
 4. Ik vraag me het volgende af; ik hen op dit moment een HD-ready Plasmascherm ('37) met een kijkafstand van +/- 3 mtr en een Humax Duovisio iPVR-9200C. Het beeld wat ik heb is dik in orde en het de PVR voldoet uitstekend.

  Is het nu voor mij echt een meerwaarde om de Humax IRHD5050-C (HD-PVR) aan te schaffen? Wordt het beeld nu echt zoveel scherper dan wat ik nu heb?
   
 5. Volgens mij sluit dit artikel 'HDTV wordt nog maar weinig gebruikt als HD TV' precies aan bij de vraag die jij hebt
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 9 feb 2009
 6. Ik begrijp hieruit dat deze ontvanger in elk geval voorlopig niet in het ziggo-pakket komt, maar enkel via de detailhandel te koop zal zijn. Ik hoop dat die van mij ook binnen 1 1/2 week binnen is.
   
 7. correct
   
 8. ik zou ook wel erg blij zijn als er een handleiding beschikbaar zou komen.
  mag toch verwachten dat deze nu wel af is.:wink:
   
 9. Wel jammer dat hij niet in een All-in-One pakket komt.
  Je krijgt altijd minimaal een SD ontvanger kado. Ik wil geen SD ontvanger kado :cry:
  Het moet toch mogelijk zijn om korting te krijgen ipv die SD ontvanger? Al is het maar een tientje. Heb hier al 2 ontvangers staan, hoef er echt niet nog een.
  Misschien kan Anoniem aangeven of dit mogelijk is?
   
 10. als je geen sd ontvanger neemt scheelt het je wel een tientje (9,50 om precies te zijn). :mrgreen:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina