1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Inschrijven vanwege een korting van -250? Korting van een - is +... :shock:

  Gert.
   
 2. Kan geregeld worden....
  Wist niet dat je 250 euro meer wilde betalen alleen maar door je opnieuw te reggen.... (goed lezen wat catastrofus voorstelt :wink: )
   
 3. oeps, op die fiets... jah als je het zo telt sla ik dat opnieuw reggen wel over.

  en ach hij is toch al besteld :shock:
   
 4. :cool:

  Uiteraard koop ik hem niet (hou niet zo van die kabelboer gecertificeerde ontvangers/firmware) maar goed voor mensen die op safe willen spelen is het, denk ik, een geweldig apparaat!
  Dan ga ik liever voor een dm8000...

  Gert.
   
 5. als mijn spaarvarken al groot genoeg zou zijn zou ik eerst mijn vriendin de deur uit moeten werken om dat apparaat te kopen ;) :censored:
  ligt iets boven de prijs van de Humax
   
 6. [off-topic]
  Klopt (prijs 5050 * 2) maar dan krijg je ook wat... http://www.dreamboxshop.nl/dm-8000.html 4 ontvangers (in mijn geval 2 * dvb-s2 (standaard) EN 2 * dvb-c) en natuurlijk alle voor- en nadelen van een niet-gecertificeerde decoder :roll: Maar wel gewoon bruikbaar binnen het gebied van onze kabelboer + HD pakket natuurlijk!
  [/off-topic]

  Gert
   
 7. ik had 'm gevonden. mooi speeltje :applause:
   
 8. word deze decoder ook nog in de kleur zilver geleverd of alleen maar in het zwart?
   
 9. Deze door jou bejubelde aanpassingen worden gewoon hier in Nederland door jullie gemaakt.
  Als ik zie dat die Cisco HD PVR ontvanger door aangepaste Ziggo firmware niet meer te benaderen is via het netwerk dan krijg ik het daarvan benauwd. Als ik ook nog eens de USB poort niet meer open krijg dan word ik ronduit boos.

  En voor uitzending gemist heb ik geen Ziggo abbo nodig. Kabelaars in het algemeen (Ziggo dus ook) gedragen zich erg dominant en doordat mensen min of meer veroordeeld worden tot een bepaalde kabelaar zul je zien dat men toch gaat zoeken naar alternatieven.

  En geloof me die zijn er en zullen alleen maar groter worden. De markt voor Netwerk Media Tank staat nog aan het begin. Ook sharen via een PS3 staat al in de startblokken. (is al mogelijk) Je zult zien dat sharen via het net straks gemeengoed gaat worden.

  Wat nu nog voor de nerds is zal straks door een grote groep gebruikers gebruikt gaan worden. Ik weet, het mag niet, maar goed was daar ook niet eens een muziekindustrie die maar arrogant bleef. Hoe staan ze er nu voor? Nee je zult zien dat de hoge prijzen en arrogantie straks echt tegen jullie gaan werken. Het duurt even maar het komt toch. Maar goed de Humax 5050 met standaard firmware lijkt mij een fantastich apparaat voor de algemene gebruiker van dit moment. En ja ook ik ga er een aanschaffen echter als ik merk dat er zaken op voorhand al dicht gezet zijn gaat hij gelijk dezelfde dag weer terug. Dan maar weer een nieuwe HD PVR schotel ontvanger kopen. BBC HD is via de schotel overigens al gratis te ontvangen. (oh jee dat mag niet ik maak immers gebruik van een andere foodprint)
   
 10. :applause:
  Ik hoop dat 't 'r inderdaad nog eens van komt dat (content/connectie/...) -leveranciers naar hun klanten gaan luisteren. Tot die tijd zullen mensen alternatieven blijven zoeken. Hoewel BREIN en consorten p2p en torrent al aardig de nek om gedraaid hebben en nu hun pijlen gaan richten op newz-servers. 't Wordt weer tijd voor wat nieuws :)

  't Suffe is dat Ziggo, met 't verhogen van de internet snelheden, alternatieve manieren van uitwisselen van content in de hand werkt. Daar hebben de content leveranciers (nog) geen vat op... :pompom:
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina