1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Waarom betekent dat automatisch dat er al ziggo firmware opzit? kan toch ook zijn dat alleen een humax firmware opzit? Die apparaten worden toch niet speciaal voor ziggo gemaakt?
   
 2. Het zijn, in principe, sat-ontvangers, maar Humax stopt er 1 of meerdere kabeltuners in (ipv dvb-s tuners) EN onze kabelboer stopt er eigen (ziggo + irdeto) firmware in en dus ben je afhankelijk van wat onze kabelboer wil (met name wat de content-aanbieders willen). Tenzij je een mogelijkheid hebt om een andere cam (cccam enz) te gebruiken om de zaak te omzeilen, anders ben je wel afhankelijk van de aangeboden firmware.

  Gert.
   
 3. En de andere kabelmaatschappijen in nederland die Irdeto gebruiken, dus niet alleen Ziggo.
   
 4. Maar voor die kabelboeren wordt aparte firmware gemaakt, dus het principe van een omgebouwde sat-ontvanger (met kabelboer-specifieke firmware) blijft hetzelfde.

  Gert.
   
 5. wanneer wordt dit apparaat verwacht? en voor welke prijs?

  ik zit op deze decoder te wachten i.v.m.:
  A) opnemen
  B) HD support
  C) opnames via ftp overzetten

  ik zit er over te denken in de tussen tijd een alphacrypt te kopen
   
 6. dat is voor een kleine markt (wat NL eigenlijk is) een veels te "dure" gok.. want als het niet/nauwelijks verkoopt maak je extra kosten..
  gok dat dat ding gewoon met een standaard firmware op de markt komt..
   
 7. Het is helemaal niet te zeggen dat de ziggo firmware er al op zit als jij hem gewoon via een winkel koopt dit niet in ziggo gebied zit kan dit ook gewoon

  Gister na gevraagd bij media markt amsterdam die gaven aan dat er geen ziggo firmware op zat als hun hem krijgen.
   

 8. De IRHD5050 heeft net als alle andere Humax ontvangers geen "speciale Ziggo firmware". Denk dat ze bij de mediamarkt in de war waren met de Cisco interactieve decoder, hierin zit wel speciale software speciaal voor Ziggo.

  Humax levert hun eigen software en mocht er ooit een update komen dan kun je deze downloaden via het kabelnet.
   
 9. Check kieskeurig.nl. Hij moet eind februari/begin maart komen. Er zijn handelaren die zeggen hem al 16/2 te verwachten.
   
 10. Er zijn wel meer zaken specifiek gemaakt voor Ziggo / NL Irdeto Kabelaars. Zo vonden wij dat de klant de keuze moest hebben om de zender history uit te schakelen, in verband met privacy. Zo kan er ik nog wel meer noemen. Verder hebben we met nadruk gevraagd dat er een aantal functies worden toegevoegd in de eerste maintenace release die ook in 9200 voorkomen. Er wordt al snel gezegd dat wij er van alles uitlaten slopen, maar dat is zeker niet juist. I
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina