1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. sorry is wat onduidelijk geformuleerd zo.
  't gaat hier om;

  Citaat:
  Oorspronkelijk geplaatst door satlange [​IMG]
  Nu wacht ik dus op de Humax 5050. Ik wil echter mensen die hem al hebben besteld aanraden het apparaat eerst aan te sluiten zonder de coaxkabel. Vervolgens auto firmware update uitzetten en dan pas de coax erin doen en een normale installatie uitvoeren. Op die wijze behoud jezelf de keuze of je de firmware update wel wil hebben. In de fabrieksfirmware werkt de USB en Netwerkaansluiting zeker. (Ziggo gaat hem anders op zeker compleet dicht zetten)
   
 2. De Humax wordt uitgeleverd met de software die vrijgegeven is. Er is nog geen nieuwe software beschikbaar. Als er nieuwe software beschikbaar komt, dan zal de automatische "nieuwe" software detectie, dit melden na het opstarten en laat het aan de gebruiker over om de upgrade uit te voeren of te cancelen.


   
 3. dat snap ik maar hoe groot is de kans dat dus idd de FTP en USB op "slot" gaan.
   
 4. Doman

  Doman Forum Member

  Berichten:
  2.675
  Ziggo:
  Internet & Televisie
  Gebied:
  fZiggo
  Meer...
  Lid geworden:
  20 sep 2005
  Waarom denk je dat de FTP en USB op "slot" gaan dan?
  Bij de SD Humax PVR en Siemens PVR is dit toch ook niet gedaan?
  Als dit gedaan zou worden veranderen natuurlijk meteen de producteigenschappen van de ontvanger.
   
 5. 1. Indien je bij elke update "cancel" kiest: "0"
  2. anders: "42"
  Don't panic! :lol:
   
 6. Stukje terug lezen, dan lees je deze opmerking.
   

 7. Als je het toestel de eerste keer aansluit staat in het menu automatiche update's ontvangen op aan. Met andere woorden je geeft zelf toestemming aan derden (lees Ziggo) om de firmware van je toestel aan te passen.

  Als je het toestel de eerste keer ansluit zonder coax en in het menu deze optie uitzet dan gebeurt er niets.

  Het is een illusie om te denken dat de Nederlandse kabel markt voor Humax groot genoeg is om een appart model op de markt te zetten. Dat klopt dus niet, ze brengen dit model elders in de wereld ook op de markt o.a als Foxsat HDR. Andere tuner erin en een aanpassing voor de gebruikte codering en klaar is kees. Of je nu Mediaguard, Conax, Irdeto2, Cryptoworks of welke codering dan ook gebruikt, dit zijn voor alle fabrikanten standaard protocollen. De gebruikte firmware is vrijwel gelijk zeker de menustuctuur.

  De Humax menustructuur is overigens erg gebruiksvriendelijk en zeker goed bruikbaar. Ik zou zelf dan ook zeker gaan voor deze Humax 5050.
  Ik gebruik zelf al ruim 10 jaar Humax producten en altijd tot volle tevredenheid.
   
 8. ik denk dat verwezen wordt naar het aanpassen va de firmware bij eerste opstart door Ziggo waardoor sommige mogelijkheden mogelijk worden geblokkeerd
   
 9. Anoniem geeft al aan dat er er bij het voor de eerste keer opstarten geen nieuwe firmware op het toestel wordt gezet. De eerste Ziggo gerichte firmware zit al op het apparaat als het wordt uitgeleverd, die is er dus in de fabriek al opgezet. Dus dat verhaal van satlange is dan onzin, is dan mijn conclusie. Bovendien als er bugs in de firmware zit ontkom je tzt toch niet aan een firmwarupdate.
   

 10. dat denk ik dus ook, doorgaans hebben de firmwareupgrades ook voordelen (met oog op bugs enzo). dus als ik niet kan upgraden zou dat ook weer jammer zijn vandaar dat ik Anoniem vroeg hierop te reageren
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina