1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ok. Dat is goed nieuws. Mijn huidige harddiskrecorder had een keer na de vakantie een melding dat de disk volstond. :shock:

  320 gig voor HD lijkt me niet erg veel, zeker niet als je er nog eigen filmpjes bij kan zetten. Ga d'r zo snel mogelijk 1TB inzetten :applause:
   
 2. Denk erom; de specs van de twee apparaten lijken dan wel op elkaar, dat wil nog niet zeggen dat ze hetzelfde zijn! Als Ziggo bepaalde aanpassingen doet aan hardware of firmware bestaat er een grote kans dat het niet werkt.
   
 3. Als de hardware het aankan zal er altijd wel ergens een achterdeurtje open staan in de sfotware. Maar we zullen wel zien.
   
 4. Waar kun je de decoder het beste halen via ziggo of extern ?
  Via ziggo kun je miscchien nog korting hebben ivm acties tzt ?! alleen zal het vast wat langer duren met alle drukte.:thankyou:
   
 5. Via extern kun je hem al bestellen/reserveren.
  Via ziggo nog niet.

  De cisco (ook een HighDef pvr) heeft nooit meegedaan in kortingakties, dus mogelijk dat deze ook niet mee gaat doen in kortingakties en misschien ook wel.
   
 6. In de beschrijving op de Humax site staat:
  Zou dat niet per uitzending moeten zijn i.p.v. per zender ? Ik kan me wel voorstellen dat er beperkingen zijn (helaas), maar op deze manier lijkt het mij niet zo praktisch.
  En ik zou het sowieso nuttig vinden als ik er wel een kopie van kon maken, desnoods versleuteld, zodat ik er verder niets mee kan, maar dat ik in ieder geval een backup heb.
   
 7. [whisper mode=On] Dit is juridische taal voor: Let op: Ons treft geen blaam...kan: zoals in "het kan vriezen of dooien", wordt wel of wordt niet...worden: ... nu niet, maar (kan, maar mischien ook niet) in de toekomst......en wie zwijgt(? of niet wakker is) stemt toe! [/whisper mode]
  :sleep:ing dog :sleep:ing dog
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 31 jan 2009
 8. Film1 on demand: De dienst is voorlopig alleen nog voor UPC digitale tv-abonnees, omdat anderen hun settopbox nog niet gereed hebben.

  Humax: Niet geschikt voor het kabelnetwerk van UPC

  Ik zou dus zeggen: nee, de humax ondersteund (nog) geen Film1 on demand
  Daarnaast moet je een film1 abonnement hebben, dus was is het voordeel van 'on demand' bij deze humax, want dat is een pvr waaarbij je dus film1 films kunt opnemen en op je eigen demand kunt bekijken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina