1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. 5) Minder bugs
   
 2. Dat moeten we nog maar afwachten.:wink:
   
 3. Beetje OT, maar waar kan ik meer info hierover vinden? Heb nu 1 smartcard in de woonkamer met een wat uitgebreider pakket en 1 in de slaapkamer met het basispakket dus zou wel helemaal ok zijn als dat gelijkgeschakeld wordt. Gaat dat automatisch of moet ik daar nog actie voor ondernemen?
   
 4. Gaat straks automatisch
   
 5. inderdaad
  ga maar hier kijken
   
 6. Nee, dit wordt de tweede smartcard. Ik heb al digitale televisie en de decoder daarvan wil ik op een andere plaats in huis neerzetten. De winkelier vertelde mij dat de smartcard van HDTV ± € 30,00 kost. Ik dacht dat daarbij dan nog die € 3,95 per maand komt, maar dat gaat buiten de winkel om.
  Ik hoop dat het verhaal wat hij vertelt klopt, want ik kan dat niet vinden op de website van Ziggo. Daar wordt volgens mij alleen gesproken over een installatiepakket van € 199,00 (inclusief HD-decoder).
  Het vreemde vind ik dat er ook gesproken wordt over gratis HD-kanalen. Het gaat er dan over of je ook op een andere dan bij Ziggo gekochte ontvanger HD kunt ontvangen: "Zolang deze ontvanger door Ziggo gecertificeerd is voor gebruik op het Ziggo-netwerk kun je zonder problemen de gratis HD-zenders bekijken."
   
 7. Eurosport HD is ook 'gratis' en dit voorjaar worden nederland 1/2/3 ook gratis hd. Er waren nog een aantal andere demo-kanalen waarvan eurosport alleen nog over is.
   
 8. Is het TS formaat hetzelfde formaat dat de Siemens M750 gebruikt Anoniem?
   
 9. dat weet ik niet, zou ik moeten uitzoeken, maar het ontbreekt me aan tijd hiervoor :cry:
   
 10. Klasse! Ik ben om.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina