1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Misschien is er op internet wel iets over te vinden. Tenslotte heb je geen reden om iets op te nemen als je niet eens weet wat er komt.

  Overigens vind ik het een prachtkans, opnemen van radio, dat ik alleen heel lang geleden met een peperdure hifi videorecorder heb mogen beleven. Even afgezien van de traditionele band- en cassetterecorders en dergelijke.

  Weer een plusje voor de Humax...:thankyou:

  Marc
   
 2. VideoReDo is een mooi progje, maar inderdaad die HD-Films kan ie niet aan.
  Een goed en gratis programma daarvoor is van DVDVideoSoft, het programma: FreeVideoToDVDConverter, die heb ik zojuist een HD-Film (The Kingdom, een TS-File van ongeveer 12GB) laten omzetten naar een PAL-DVD, hoge kwaliteit. Uiteraard duurt dat even (op mijn snelle systeem toch nog zo'n 2,5 uur) maar het resultaat is goed te noemen, temeer het een geheel gratis programma betreft. NB: Als de juiste codecs geinstalleerd zijn kan dat programma nog veel meer formaten naar DVD omzetten.
  Kijk maar eens op:
  http://www.dvdvideosoft.com/free-dvd-video-software.htm
  En kies dan daar gelijk voor: Download Free Studio ....
  Daar zijn nog meer zeer handige en gratis progjes bij.
  Suc6 ermee!
   
 3. Dit heeft natuurlijk helemaal niks te maken met het frame nauwkeurig editen van een H.264 stream...
   
 4. En al helemaal niets met deze draad: Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR
   
 5. Alhoewel hij beperkte mogelijkheden heeft (in feite kun je alleen content wegknippen,) ben ik er wel tevreden mee. Ik weet niet of hij helemaal frame-nauwkeurig is maar dat doet er niet toe voor wat ik er mee wil. Je kunt wel een tijd ingeven op de honderdste seconde nauwkeurig dus dat lijkt me wel genoeg. Je kunt de transport streams (.ts en .m2ts) inladen en aangeven welke delen hij moet verwijderen uit de opname. Dit kunnen gedeeltes aan het begin en einde zijn maar ook in het midden, zoals reclames. Vervolgens kun je hem wegschrijven als blu-ray op je harddisk, maar dan komt je opname dus gewoon weer in één transport stream (00000.m2ts) in de map STREAM te staan. Werkt goed. Enige is dat je dus niet 2 bestanden kan mergen.
   
 6. Toch dit item maar weer even omhoog schoppen. Het maakt niet uit of op "Lo-power standby" of niet staat ingesteld. Bij beide doet ie er ca. 30 seconden over om op te starten en krijg ik "BOOT" in het display.

  Bij de FAQ op http://www.myhumax.nl/faq/iHDR5050c.htm#standby staat wel degelijk:

  "Het duurt lang voordat mijn Humax vanuit standby weer werkt

  Dat kan, als u gekozen hebt voor de low-power standby modus. In die stand gaat de ontvanger dieper in slaap en zal het daarom wat langer duren voordat hij is opgestart.
  Als u voor de normale standby modus kiest is de ontvanger zodra deze wordt aangezet meteen gereed voor alle functies"


  Dit klopt dus niet! En ik zie het ook niet in de verzamelde Bug&Wishlist staan. Daar hoort het dus wel bij m.i.
   
 7. eigenlijk is mijn conclusie dat in low standby de versterker uit staat en dus geen kabel doorgeeft aan apparaten die de antenne out gebruiken van de humax.
  Bij gewone standby nog wel.

  Nou ja ik wacht nog met spanning af van wanneer de nieuwe firmware komt met deels van de fixes.
   
 8. Daarom heb ik hem in low standby staan en de tv-kabel gesplitst zodat de tv zijn eigen signaal krijgt.
  De signaal-sterkte op de Humax zakte daarmee van 50% naar 43%, maar de kwaliteit ging er geen spatje van achteruit. 20 Watt alleen om tv-signaal door te geven... en om een klokje te laten zien, dat ook nog niet eens gelijkloopt, zegt men, is het mij niet waard.

  Marc
   
 9. Muziekbestanden niet zichtbaar

  Ik heb via de ftp server op mijn laptop 2500 muziekbestanden gekopieerd naar de humax. Via de USB stick lukte mij dat niet. Kennelijk kan de HUMAX niet in 1 keer 10 GB kopieeren. Mijn muziek bestanden zijn in MP3.
  Als ik nu kijk bij de mediaschijf MUZIEK zie ik dat deze voor 40% vol is.
  Dus nog ruimte genoeg om er nog meer op te zetten.
  Maar nu blijkt, als ik mijn muziek wil afspelen, er ongeveer 500 muzieknummers niet zichtbaar zijn op de TV.
  Conclusie: Het lukt mij niet om meer dan 2000 MP3tjes zichtbaar te krijgen, terwijl deze er wel moeten opstaan en mijn schijf nog niet eens vol is. Weet iemand hoe ik dit kan oplossen?
   
 10. Denk niet dat je het zelf kan oplossen. Blijkbaar is er een maximum aan het aantal wat de Humax kan laten zien. Staan alle mp3's in één map? Probeer dan eens wat submappen aan te maken.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina