1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Eh, deze opmerking snap ik niet. :confused:
  De humax is een pvr, dus je kunt er mee opnemen (op de interne harde schijf), 2 opnames tegelijk zelfs, eventueel in HD kwaliteit.
  En dan kan 320 GB best tegenvallen.
   
 2. Die van mij zit al voor 79% vol. Dit komt vooral door Film1 HD. Moet nodig wat gaan kijken ipv opnemen.... Verder...TOP-apparaat
   
 3. Als je als wat op tv komt wil zien ,dan zal je er wel te kort aan hebben.
  Maar bij ons word alles gewist na dat het bekeken is.
  En zo houden we plaats genoeg over voor wat films die we naar de harddisk hebben gekopieerd van onze pioneer recorder.
  Ik ben dit zo al 3 jaar gewend dat de dvd van de kinderen naar de harde schijf worden gekopieerd en dat ze dan niet met hun pasta en pindakaas handjes met dvd's hoeven te klooien.
  Als je op dit moment digitaal wilt tv kijken en opnemen is een digitale ontvanger met met 2 tuners en harde schijf nodig .
  Die zijn er dan ook enkelen ,maar ik vind het moeilijk te begrijpen dat een simpele functie zoals video ts (vob bestanden) afspelen er niet op zit.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 30 mrt 2009
 4. Ik snap nu wel waarom jij het niet snapt.

  Als je goed had gelezen dan vind ik dat dus niet, maar iemand anders, ik probeer je alleen uit te leggen waarom die ander dit misschien zou vinden. Die link is de laatste ")" niet in meegenomen, maar die staat er wel achter zoals je had kunnen zien. Het gaat daar over "trollen" op forums. Maar voor jou nogmaals de link, nu met haakje.

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)
   
 5. Sorrie, (zoals gewoonlijk) verkeerd gelezen. Zal de volgende keer eerst m'n brilletje opzetten.

  Gert.
   
 6. De trollen opmerking is van mijn hand en heeft inderdaad betrekking op keyboard helden die alles afzeiken dat hen niet aanstaat. Als je goed gelezen hebt, staat er dat dat ging over gebruikersfora van Popcorngebruikers.

  Als er op dit forum mensen klagen over het feit dat de Humax geen mediaplayer is, kunnen ze blijkbaar geen specs lezen/interpreteren.
   
 7. Extra HD recorder aansluiten

  Goedendag,
  Sinds gisteren lid geworden van deze discussiegroep.

  Ik ben sinds kort op zoek naar een LCD full HD televisie.
  Als ik de TV gekocht heb, wordt er ook een Full HD decorder aangeschaft.
  Ik heb nu een Panasonic HD recorder in gebruik, deze bevalt zeer goed. Is het mogelijk deze recorder aan te sluiten op de Humax iHDR 5050-C (HD-PVR) zodat er met beide recorders programaa's kunnen worden opgenomen en opgenomen programma's van de Humax overgezet kunnen worden naar de Panasonic?
  Misschien heeft iemand dit als eensaangekaart, maar via de zoekfunctie kreeg ik geen duidelijke hits. Vandaar deze vraag, ik hoop dat ik hem duidelijk geformuleerd heb.
   
 8. Wat voor ingangen heeft jouw hd-recorder (naast de antenneingang) ? Vermoedelijk geen hdmi, maar enkel scart en dan kun je de beelden van de humax enkel op sd-formaat binnenhalen.
   
 9. Goede (full HD 1080p) plasma's zijn nog steeds beter dan goede LCD's. Plasma's gaan eruit omdat Europees geregeld is dat ze minder stroom moeten gebruiken (Plasma's zijn stroom intensief). Pioneer stopt daarom met Plasma's en er zijn nu goede deals te halen op de 509 serie, echt waanzinnig beeld (rustig aan de ogen, hog contrast, gestoken kleuren), dus als je met het stroomverbruik kunt leven zou ik eens daarnaar kijken.

  LCD lijkt in de buurt te komen bij Plasma maar als je een half uur lang kijkt blijkt LCD veel vermoeiender voor de ogen te zijn.

  (LCD fans, begin maar te schieten.....)
   
 10. :no: Vreselijk off topic. Begin ergens anders een draad hierover
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina