1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Je zegt het zelf: foto's lezen en muziek afspelen had hij niet hoeven doen.. Dat zijn inderdaad dingen die ik persoonlijk best had kunnen missen op zo'n apparaat. Maar om dan gelijk maar te gaan zeuren dat ie niet meer kan omdat hij meer doet dan wat je zelf zou verwachten van zo'n apparaat!?:?
   
 2. Kunnen jullie voor deze welles/nietes discussie een nieuwe draad openen of ermee stoppen :evil:
   
 3. het klopt dat een single tuner versie voor 300 euro wel kan maar das niet echt handig. Voor zo ver ik op dit moment weet werkt op dit moment Digital Everywhere spullen met een alphacrypt cam. Als je daar dus 2 setjes van koopt ben je 500+ euro armer. En dan heb je alleen maar de tuners.
   
 4. liever ermee stoppen.....
   
 5. Streamen had ik tussen aanhalingstekens staan. Daarmee bedoelde ik te zeggen dat er wordt begonnen met afspelen terwijl nog niet alles binnen is. Het http protocol is ook niet ontworpen om mee te streamen, en veel spelers beginnen daar toch met spelen voordat alles binnen is.
  Zolang zowel het protocol als de videodecoder hun data van voren naar achteren uit/in het bestand lezen/schrijven is het technisch mogelijk voortijdig met afspelen te beginnen.
   
 6. Zelfs met allesvreters als de Popcornhour, zitten er op de gebruikersfora nog trollen te zeuren dat het ding geen koffie voor ze zet.
  Typisch: het mag niks kosten en moet alles doen wat ZIJ er van verwachten.

  Mijn advies: verdiep je eens in de specs voordat je wat koopt. Dat scheelt veel teleurstellingen en onrealistische verwachtingen.
   
 7. Als je bedoeld dat er mensen zijn die meer verwachten van hun 5050 dan realistisch is ok. Maar omdat dat soort mensen als trollen te benoemen vind ik niet zo geweldig... Beetje respect graag.

  Gert.
   
 8. Kijk onderstaande link eens, dan begrijp je misschien wat er met trollen bedoelt wordt ;)

  http://nl.wikipedia.org/wiki/Trol_(internet)
   
 9. Mijn pioneer dvd recorder van 3 jaar oud kan al films op de harde schijf op slaan ,dit is ook gewoon maar een recorder.
  Ik vind dat deze functie toch gewoon op een recorder mag zitten,wat moet je anders met een harde schijf van 320 gb.
   
 10. Nee, ik begrijp er nog steeds niets van, zeker niet met jouw url "Wikipedia heeft nog geen artikel met de naam "Trol (internet"." en ik snap nog steeds niet waarom jij mensen, die een andere verwachting hebben van hun aankoop (of dat nu terecht is of niet), voor trol uitmaakt. :cool: Ik heb een dreambox-koffiezetter, errug handig tijdens standby even koffiezetten:schater:

  Gert.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina