1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Ja vanaf de humax naar je PC, ja dat klopt dat lukt mij ook wel.
  Maar wanneer je een Film vanaf de PC op de hardeschijf van de Humax wil zetten ziet ie hem niet.
  Heb al diverse formaten omgezet naar een TS bestand maar niks hoor jammer dat het zo weer werkt.
  Geen ondersteuning voor bv DivX zeg maar, want zo download ik films via usenet.
  Dus dacht ik hoef ik de Fil;m niet meer op een CD-RW te branden kan ie zo op de Hardeschijf van de humax maar helaas pindakaas:no:
   
 2. ja een echt alles perfect in 1 apparaat kun je denk ik lang wachten. Fabrikanten willen het maar niet doen. Maar de oplossing voor jouw is gewoon een WD TV (100euro) of een Popcorn Hour (270) er bij naast te zetten.
  Dan kun je alles.
   
 3. Of beter nog een PS3, want dan kun je vanaf je PC direct wireless streamen naar de PS3 om hem of daar op ste slaan of gewoon te kijken, je kunt je Blu Ray erop afspelen (we zijn immers toch allen HD freaks) en de kinderen kunnen er ook nog hun spelletjes op spelen!
   
 4. Dat is illegaal en om die reden ondersteund de Humax het niet.
  Hij is er ook niet voor gemaakt.
  Maar je kan tegenwoordig grafische kaarten met HDMI uitgang kopen en dan met een HDMI kabel naar de TV gaan.
   
 5. Wat is illegaal?
  Dat hij download en dat wil kijken? In nederland is dat nog maar de vraag of dat illegaal is...
  Daar komt bij dat het niet illegaal hoeft te zijn, Alles kun je iets op verzinnen waardoor het niet legaal is.
  Wat denk je van bijna alle dvd spelers die nu op de markt zijn? Die pikken nu toch ook gewoon divx? is dat illegaal?

  Humax of wie dan ook moet gewoon wakker worden en een apparaat maken wat al je media aan kan, waar het ook vandaan komt. Het moet er niet toe doen dat het ene van de kabel in HD komt en de andere via het internet, en het andere weer vanaf een netwerk hd.
   
 6. Prezies dat bedoel ik nou, je hebt een apparaat gekocht met een netwerk aansluiting toch, dan mag je ook verwachten dat je bepaalde bestanden af kan spelen (wat heb je er anders aan, ja een paar foto, of mp3tjes er opzetten, dat is het dan, valt me een beetje tegen van humax hoor) hier voor had ik een kiss speler die speelde werkelijk alles af via het netwerk, het ligt nu weer aan banden hoor ik wel.
  De merken moeten zo mooi door gaan prijzen ze zich zelf uit de markt, want zeg nou eerlijk wie wil er geen filmpje gratis zien???:eek:
   
 7. lekker nutteloos bericht de humax is een HD PVR. Basis is het een decoder wat kabeltv weergeeft en dit ook nog eens kan opnemen. Het is mogelijk om deze programma's die opgenomen zijn te kopieren via ftp (van en naar) om te archiveren.
  Lekker onzin verhaal dat een ethernet aansluiting meteen betekend dat je een multimedia aparaat hebt gekocht :no:
   
 8. Precies, maar deze opmerkingen blijven maar komen. Anders had dat ding wel Humax HDPVRPLAYSEVERYTHINGYOUHAVEFOUNDONTHEINTERNET-iHDR5050-C geheten.

  Zoals al eerder aangegeven, koop een Popcorn voor al je gedownloade meuk en gebruik de Humax waar ie voor bedoeld is, kabel TV kijken en opnemen.
   

 9. ik vind dit de grootste onzin die ik maar lees hier
  Waarom kan ik er wel mp3 op zetten? waarom kan ik er wel foto's op zetten?
  Wat heeft dit in vredensnaam te maken met een kabel TV receiver waar jij het over hebt?
  Helemaal niks nada. En mp3 spelen en foto's bekijken zijn nu net 2 dingen die hij van mij niet had hoeven doen....

  Het is een tv/video afspeel apparaat om mee te beginnen, waarom dan ook alleen muziek en fotos? ik zou zeggen het is een video afspeel apparaat dus ohh speel meer soorten video af..

  Je blijft aan apparaten stappelen op deze manier. (of je koopt gewoon een pc met digitale tuners en je kunt alles maar das een beetje dure aangelegenheid)
   
 10. Ik vind jouw reactie de grootste onzin, zo kunnen we dus nog wel even door gaan.

  Het is een HDPVR, dat komt dus neer op dat het een PVR is die HD beeld kan opnemen. Dat die foto en mp3 optie er op zit is extra (net als spelletjes op een mobiel). Waar het apparaat dus voor gemaakt is doet het ding prima. Dat het een tv/video afspeel apparaat (volgens mij alleen video, tv beelden zijn namelijk video ;) ) is wil toch niet zeggen dat het alle formaten moet aankunnen? Of was jij ook al niet tevreden met je videorecorder omdat deze alleen maar VHS banden aan kon?

  Je blijft inderdaad apparaten stapellen. Het alternatief dat je aangeeft (de PC) is denk ik inderdaad nog steeds de enige oplossing. Overigens is dit helemaal niet zo duur als jij aangeeft. Tenminste, er van uitgaande dat je al een PC hebt, moet je dus alleen de hardware kopen om van je PC een HDPVR te maken, dit kan al voor onder de 300 Euro. Zo duur is dat dus niet.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina