1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Staat er niet ergens op het ding "Made in China"? Ik kan dat niet checken want de mijne moet nog komen ;)

  Het is bekend dat Chinese halfgeleider componenten een erg grote spreiding hebben. Beroepshalve heb ik daar mee te maken. Van een Chinese kloon van een bepaald westers component b.v. is maar 10% binnen spec en van de overige 90% is de helft gewoon stuk.
   
 2. Vraag is dan hoe we controleren of iets beneden specs is.....
   
 3. Dat kunnen wij ook niet, dat hoort te gebeuren bij aankomst van componenten in de fabriek. Evenals de eindcontrole van het eindproduct in de fabriek goed moet gebeuren. Wij als consument ervaren alleen de eventuele gevolgen als een spreiding in de geleverde kwaliteit.

  Maar goed, ik wil hier niet al te suggestief zijn. Het zou een rol kunnen kunnen spelen.
   
 4. Mijn combi is idd ook minder dan met de Samsung. Ik heb een Panasonic 37 inch plasma. Ik kan me voorstellen dat je het beeld wel mooi vindt als je geen eerdere HD decoder als de Samsung hebt gehad. Ik bedoel: er is goed naar te kijken (SD), maar toch wat minder dan de Samsung. Rafelige logo's, idem bij snelbewegende beelden (baanwielrennen). HD weinig op aan te merken.
   
 5. Ik ben mogelijk van plan om maar eens over te stappen van Digitenne naar Ziggo nou deze ontvanger uit is en vrijwel dezelfde mogelijkheden biedt als de PVR van kpn.

  Een ding vraag ik mij af. In NL is het een gewoonte om een programma altijd later te beginnen en later te eindigen dan in de gidsen en epg staat vermeld.
  Bij de PVR van KPN los ik dat op door eerst het programma in de EPG te markeren voor opname en daarna de opname via de opname lijst met 10 minuten te verlengen.
  Is dat op de 5050 ook mogelijk?
   
 6. Slecht beeld HDMI en de 5050C

  Is het waar dat de Humax 5050C slecht beeld geeft met een HDMI kabel ??
  Of licht dit aan het type LCD TV.
  Ik heb nl. een Samsung DCB-H360R in combinatie met een Samsung LE-37M87BD full HD

  Alvast bedankt
   
 7. Als eerst de moeite had genomen om de voorgaande berichten te lezen, had je deze vraag niet hoeven stellen. :mrgreen:
   
 8. Ja je kan in het menu direct aan geven dat ie bv 5min eerder moet beginnen, en bv 15min langer op moet nemen.
  Maar dat doet ie dan bij elke opname die je maakt:applause:
   
 9. Nee - we hebben het hier niet over slecht beeld. Bij sommige mensen is de SD kwaliteit op de Humax minder als met de Samsung. Maar ook dit verschilt. Op mijn 50" Pioneer FHD Plasma is het wel minder maar niet slecht !
   
 10. FTP Streamen

  Weet iemand ook of het mogelijk is de bestanden vanaf de ftp te "streamen"? Daarmee bedoel ik dat je vrijwel gelijk begint met afspelen, en niet eerst het hele bestand hoeft te downloaden.
  Ik heb al het één en ander geprobeerd met vlc media player, maar het wil nog niet echt lukken.
  Heb de ontvanger trouwens pas gisteren mogen ontvangen terwijl ik deze halverwege januari al heb besteld. Bevalt tot nu toe erg goed!
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina