1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. email naar Samsung Nederland verstuurd

  Onlangs is door uw concurrent Humax een high definition hard disk receiver uitgebracht die geschikt is voor het Ziggo kabel net. Het apparaat wordzeer goed verkocht.

  U heeft op de markt een High Definition kabel receiver zonder hard drive op deze markt, model 360

  Als U op het ziggo gebruikersforum kijkt (http://ziggo-gebruikers.nl/forum/showthread.php?p=155211#post155211) is men zeer te spreken over de komst van deze Humax HD HDD receiver, althans de mogelijkheden ervan, maar niet over de kwaliteit van het beeld, algemeen wordt de Samsung 360 als beter beoordeeld.

  Is Samsung Nederland voornemens op korte of middellange termijn een dergelijke HD HDD receiver op de Ziggo markt te brengen?
   
 2. Zeker mederwerker van Samsung om dit op het Humax forum te zetten.

  Ik wil voor geen goud meer een Samsung decoder, ook niet met HDD.

  Ik ben zeer blij met de Humax iHDR-505C
  En na de uptdates verwacht ik dat de Humax nog beter wordt.

  Ik werk niet bij Humax en ook niet bij Samsung.
   
 3. Ik werk ook niet bij Samsung of Humax. Ik was (een van) de eerste die na aankomst van de 5050c klaagde over het verlies aan detail op SD beelden.

  Mijn Samsung 360 levert gelijkwaardige beelen in HD en aanzienlijk betere beelden in SD (lees detail rijker), crashte of blokkeerde nooit maar had geen HDD.

  Het is mij bekend dat sommige mensen (voornamelijk LCD en voornamelijk kleinere schermen, maar hier zijn ook uitzonderingen op zoals iemand met een 60 inch plasma) tevreden zijn over hun beeld en geen verschil zien, maar er is in ieder geval een aanzienlijk deel dat ontevreden is over de SD kwaliteit.

  Mijn mail naar Samsung was naar aanleiding van een vraag van iemand hier die wilde weten of Samsung ook met een HDD versie van de 360 komt.
   
 4. Kan deze discussie verder voortgezet worden in een samsung groep. (of in een nieuwe groep, iig niet hier)
   
 5. Zeer duidelijk, sorry dat ik dacht dat je bij Samsung werkte.
  De tuner van de Humax is volgens mij goed, gezien het HD beeld.
  Ik hoop, zoals vele, dat de updates veel verbeteren, maar wanneer zal de eerste update komen.
  Ik heb een Sony LCD 40" en ik heb wel iets aan de helderheid en contrast gedaan. Het beeld voor SD vind ik nu goed en voor HD super goed.
  Opname vind ik persoonlijk perfect.
   
 6. Nieuwe thread geopend, je hebt natuurlijk gelijk!
   

 7. volgens mij heeft Anoniem ergens gezet dat de eerste update in juli '09 wordt verwacht
   
 8. Ik weet niet waar deze uitspraken vandaan komen, maar ik kan je het volgende vertellen: ik kom van een Samsung 360 en er is bij mij geen verschil met de Samsung en de Humax. Nu moet ik wel zeggen dat ik er een Pioneer 4280 Kuro plasma aan heb hangen via HDMI. Het beeld op zowel SD als HD is gewoon superstrak, geen last van waas of schokkerigheid. En geloof me, ik ben wat beeld en geluid betreft heel kritisch.
  Wellicht hebben genoemde klachten te maken met andere zaken zoals bedrading of kwaliteit van het signaal, de gebruikte TV of de instellingen op de TV. Ik herken de klachten in elk geval zeker niet.
   
 9. klopt ; mijn 37pfl8603d met de humax is ook prachtig, snap niet waarom sommigen zo lopen te huilen over een slechte humax, dat is dus niet zo.
  is combinatie met andere factoren....
   
 10. Op mijn 40 inch is het beeld ook goed. Maar je moet wel bedenken dat na mate het beeldscherm groter is de beeldkwaliteit een kritische factor wordt.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina