1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Bij mij zit deze update er nog steeds op, denk ik.
  Bij updates geeft hij aan dat er een update is, maar die kan je niet installeren.
   
 2. riwi,
  ik kijk via de humax met hdmi naar mijn lcd tv philips 37pfl9603d ; dit gaat goed ; ik heb ook nog een beamer ; nu wil ik die ook zien via de humax maar dan moet er wel een hdmi kabel tussen van 15 meter en een hdmi-splitter omdat ik maar 1 hdmi uitgang heb op de humax zodat ik kan kiezen ; als ik bovenstaande lees gaat dit niet werken ?
   
 3. Humax SD kwaliteit t.o.v. de ingebouwde decoder van Sony

  Ik heb zelf een Sony 40w4000 LCD TV en heb de Humax 5050c besteld.
  Heeft iemand de SD en of HD kwaliteit van de 5050 getest op een Sony LCD-tv met ingebouwde HD decoder? Is de beeld kwaliteit van de 5050 vergelijkbaar met de ingebouwde decoder?
   
 4. Ik weet niet wat de maximale lengte voor een HDMI kabel is.
  Er bestaan wel kabels van 15 meter, zie via de opgegeven links hieronder.

  AVSPLIT-20HQ 2 POORTS HDMI SPLITTER[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]Met deze geavanceerde splitter kun je een HDMI bron, zoals DVD speler of satellietontvanger, op twee LCD of Plasmaschermen tegelijk afspelen. Ideaal voor bijvoorbeeld presentaties of het bekijken van ...[​IMG]

  Voor meer informatie http://www.nedis.nl/ARTLDetail.php?ARTLID=1019590


  Ik denk dat je hem kan aanvragen via www.display.nl of www.conrad.nl of www.farnell.nl of www.google.nl
  [​IMG]
   
 5. Over de kabel lengte :
  In principe kan 15 meter best nog werken mits het een goede kabel betreft. Ook zal je eerst problemen met 1080p/60 hebben en zal 1080i/60 of 1080i/50 zoals van de kabeldecoder komt waarschijnlijk wel werken.
  Ik heb zelf 10 meter tussen de Octava en de projector, en 5 meter tussen de Octava en de TV. Verder korte 1.8 meter kabels tussen de bronnen en de splitter. Mogelijk zou je 12 meter naar de weergever en 3 meter naar de Humax kunnen leggen?

  HDMI splitters hebben vaak problemen met HDCP, zeker de goedkope zoals die waar hierboven naar verwezen wordt. Als je het voldoende vind om het videosignaal maar op 1 weergever tegelijk weer te geven dan kan je beter zoeken naar een HDMI switcher. Daarmee kan je dan via afstandbediening kiezen of je weergeeft op de TV of op de projector (maar nooit beide tegelijk). Octava hds32 is er zo een.

  Ik heb net een PM gehad op het htforum van iemand die ook de octava hd52 hdmi splitter heeft en ook de humax iHDR5050 en die geen problemen heeft met de HDCP (en wegvallend beeld). Kennelijk zijn er dus ook combinaties die wel werken. Ik zal nog eens wat spelen met kabel combinaties als ik tijd heb vanavond.
   
 6. Ik zal het even in de gaten houden, wanneer dat programma weer komt, en zal het even uittesten.

  Bij overige HD programma's gaat het overigens wél goed, alleen bij deze ene kon ik hem niet afspelen met de desbetreffende foutmelding. Ik laat het weten bij de volgende keer.
   
 7. riwi zei
  Als je het voldoende vind om het videosignaal maar op 1 weergever tegelijk weer te geven dan kan je beter zoeken naar een HDMI switcher.

  ik wil inderdaad maar 1 tegelijk weergeven dus of op de tv kijken of via 15meter naar de beamer gaat het dan niet werken met het kastje avsplit-20 ?
   
 8. Er zijn vele andere, volgens mij en via www.google.nl en de andere adressen zeker te vinden.

  Bijvoorbeeld;

  [​IMG] AVSPLIT-40
  HQ 8 POORTS HDMI 1.3 SPLITTER[​IMG][​IMG][​IMG] [​IMG]
  [​IMG]Geavanceerde splitter, speciaal voor HDMI. Zodra er in de toekomst nieuwe software updates beschikbaar zijn, dan is de splitter te updaten door de USB of RS232 poort. Hiermee kun je een HDMI bron, zoals DVD speler of satellietontvanger, op maximaal 8 LCD of Plasmaschermen tegelijk afspelen. Ideaal voor bijvoorbeeld presentaties of showrooms.

  Dankzij de ingebouwde versterker hebben zowel het video- als audiosignaal bij het verlaten van de splitter dezelfde kwaliteit als op het moment dat het de bron verliet. De splitter ondersteunt tevens HDCP geschikte apparaten.

  Gebruik voor een optimaal beeld en geluid de hoge kwaliteit HDMI kabels van de HQ serie: HQSS High performance Cable Solutions.
  Specificaties:

  • Aansluitingen: Input 1x HDMI female
  Output 8x HDMI female
  Power DC 5V
  • Ondersteunt: 480i / 480P / 720P en 1080P resoluties
  • Indicatie LED: Power
  • Behuizing: Metaal
  • HDMI versie: 1.3
  • Kleur: Zwart

  Inhoud verpakkig:
  • 8 poort splitter
  • Voeding adapter
  • handleiding

  EAN-code: 5412810102228 [​IMG] Verpakt per B x H x L (mm) Gewicht 1260x100x42026004440x290x44011600

  HQTypeHDMIIngangen1Uitgangen8ControlAutomatischBehuizingMetaalKabels InbegrepenNeeKleurZwart
   
 9. Ik heb geen ervaring met dit kastje specifiek. maar dit is een splitter en die geven (erg vaak) problemen met HDCP. Volgens mij is het rommel.
   
 10. Je hebt de lijst voor Casema en Multikabel gekregen. De lijst voor het @Home gebied vind je hier.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina