1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Morgen ga ik mijn systeem ombouwen. Ik kan een subjectieve test doen tussen composite, scart en hdmi al blijft dat subjectief omdat je moeilijk dezelfde beelden terug kunt halen.

  Dat moet toch geen probleem zijn, als je een opgenomen programma test.
   
 2. Ik heb gisteravond ook last gehad van een constant groen beeld, terwijl het geluid het bleef doen. Ik moest plotseling weg en had alleen mijn Philips LCD uitgezet en de Humax IRHD 5050c aan laten staan, omdat ik ook iets aan het opnemen was.
  Toen ik weer thuis kwam en mijn tv aanzette had ik het groene beeld. Aan de achterzijde het apparaat uit en aangezet, waardoor het probleem was verholpen. Zeer vreemd!!!!!!!!!!


   
 3. precies, exact hetzelfde is mij ook overkomen. Lijkt er dus op dat er iets mis is in de humax!!!!! (softwarematig of hardwarematig)
   
 4. Ik heb sinds vanmiddag de 5050C, en mij valt geen verschil op met de Samsung H360R die ik hiervoor had. Dit alles via HDMI in SD resolutie, geupscaled door m'n Pioneer Plasma (60 inch). Scherpte is goed, kleuren zijn goed, contrast is goed, helderheid is goed.

  Het decoderen van een mpeg2 streampje en dit op HDMI zetten is nou niet bepaald rocket-science, dus als er al dramatische verschillen zijn zou ik die toch eerder in het analoge traject verwachten.
   
 5. Wat voor resolutie heeft jouw plasma ?
   
 6. Dit gaat vast niet over mij, ik ben ook maar een amateur. Daarnaast wacht ik nog op mijn 1e 5050, de importeur had er nog niet genoeg beschikbaar om er een ter beschikking te stellen voor bespreking...

  En waar ik 3 schermen vandaan zou moeten halen weet ik ook niet, ik heb geen winkel ofzo.
   
 7. Is het met de IRHD5050-C ook mogelijk om door een opname te springen met bepaalde tijdsintervallen? Mijn dreambox kan met stappen van 30sec, 1min en 5min door opnames springen. Dit is extreem handig bij het kijken van opnames met veel reclames en zou ik graag kunnen blijven doen.
   
 8. @ beide heren: meld dit ook even bij de bugs&wishlist, is ondertussen al een bekend probleem, maar er wordt ook een teller bijgehouden..
   
 9. Ja dit kan, ook nog zelf in te stellen.
   
 10. Oh jammer... ik had de indruk dat jij een vakman was die "in de business" zit..
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina