1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. zou iemand eens een screenshot kunnen plaatsen van een door de humax opgenomen SD of HD (of allebei) bestand die op de computer wordt afgespeeld? ben erg nieuwschierig naar de kleuren/diepte etc. bij voorbaat dank!:mrgreen:
   
 2. Klopt het dat je niet kunt editen /knippen met je opgenomen materiaal?
  Dat kan mijn singletuner philips hdd-recorder van 4jaar oud wel, ik hoop dat ik het mis heb.


  Ps. 399,- bij Mediamarkt!! dan bestel ik hem wel op internet "ik ben toch niet gek" voor service en knowhow hoef daar ook niet heen. dit even terzijde/off topic.
   
 3. Misschien leuk als iemand de tijd/moeite wil nemen om een first impression op youtube te zetten zie je vaak tegenwoordig met nieuwe producten.
  En een linkje hier op het forum nattuurlijk.:thankyou::thankyou::thankyou:
   
 4. Dat klopt inderdaad, de humax kan niet knippen in videobestanden. Dit zul je echt op de computer moeten doen. Snap overigens ook niet waarom deze functie er niet in zit.
   
 5. Dat is balen want een kinderprogramma bestaat nog wel eens uit een aantal filmpjes, ik ben gewend om die uit te splitsen voor de kids, wel zo handig vanuit je luie stoel ipv achter de pc na het heen en weren van en naar de humax.
  Dit is een tekortkoming vind ik. Ook iets voor langer bewaren om vaker te bekijken is interessant als je voor het archiveren de reclame blokken kunt verwijderen, de humax komt dus niet alleen tekort t.o.v een mce, maar ook t.o.v. een huis tuin en keuken hdd-recorder.
  Zal wel weer in een derde generatie recorder komen ofzo.
   
 6. Ik ben momenteel op zoek naar een HD tuner incl. HDD voor Ziggo en deze lijkt me wel wat. Nu zou ik wel graag programma's willen knippen en branden. Is dit mogelijk via de pc, om de bestanden van de HDD te bewerken en op een DVDtje te zetten?

  Ik zat er aan te denken een Humax 5000 aan te schaffen ism een Pioneer DVD brander. Echter als ik nu alles in HD kan kijken en opnemen en het via de pc kan branden dan heb ik het beste van beide werelden!
   
 7. Bestanden kun je naar de pc transporteren via ftp, of met een externe harde schijf.
   
 8. Ok Dirk,

  Maar zijn die bestanden ook makkelijk op de pc te bewerken en te branden? Wat voor soort bestanden krijg je als je iets opneemt en dan op de pc zet?
   
 9. Een vraagje ondersteunt deze 5050c divx xvid en mkv van pc naar humax
   
 10. deze vraag is ook al eerder gesteld in dit forum, gelieve eerst de zoekfunctie te gebruiken.

  Antwoord op jouw vraag: Dit is niet mogelijk.
  De Broadcom chip ondersteunt wel Divx/Xvid maar het apparaat kan dit vooralsnog niet afspelen. Op dit moment ondersteunt het apparaat alleen .TS bestanden. het is ook nog onzeker of er .ts bestanden die niet door de humax zelf zijn gemaakt afgespeeld kunnen worden.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina