1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

Humax HDPVR-iHDR5050-C HD Twin Tuner PVR

Discussie in 'Humax iHDR5050-C (HD-PVR)' gestart door Edgo, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Volgens mij is dit allemaal off-topic...
   
 2. Heren, heren. zullen we het gewoon over de Humax hebben in plaats van commentaren op de posts die we inbrengen ?
   
 3. Ik geef toe dat het zo hier en daar off-topic was. Maar je hebt dan wel een vooruitziende blik over wat je van mij kan verwachten... :cool:
  Ik heb zo m'n bedenkingen over dit apparaat (en zijn fantastische kwaliteiten :wink:) en dat ventileer ik dan wanneer ik dat wil, ook als dat jou niet uitkomt.

  Gert.
   
 4. Je hebt gelijk, ik stop er mee. Het is mij niet waard.

  Gert.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 28 feb 2009
 5. welke bedenkingen heb je dan?
   
 6. Niets bijzonders. Ik beschouw hem alleen maar als een ge'upgraded' 9200. Als men dat beseft is de 5050 een uitstekend apparaat. Maar men moet niet (nu opeens) dingen wensen waarvan je van te voren al weet dat de onze kabelboer daar nooit mee akkoord gaat.

  Gert.
   
 7. Maar het wordt ondertussen wel een beetje flauw om bij iedereen die blij is met zijn nieuwe apparaat te laten weten hoe goed jouw dreambox wel niet is en waarom je commentaar op deze Humax hebt, terwijl je er zelf geen hebt.

  Het zijn compleet verschillende machines, ieder voor zijn eigen doelgroep en met een eigen prijs. Laat iedereen in zijn waarde en kijk rustig vanaf de zijlijn mee zou ik denken dan blijft de sfeer op het forum tenminste ook goed.

  Nu weer terug naar het onderwerp van dit topic :giveup:
   
 8. Ben ik wel een 'beetje' mee eens CeeS. Het is niet zo dat ik m'n dm zit te promoten (liever wel trouwens :cool:) maar om de verwachtingen te temperen van deze Humax. Ik heb er geen, da's waar en zal wat terughoudener zijn in het vervolg. Maarre ik lees items van forumleden wat zij verwachten van de 5050 en dat probeer ik realistisch te houden. Heb trouwens diverse keren m'n waardering over de 5050 laten blijken :shock: Kan me trouwens niet herinneren dat ik bij iedere reactie de dreambox zit te promoten :wink: en, als dat wel zo zou zijn, dan is dit, uiteraard, niet m'n bedoeling.

  Gert.
   
  Laatst bewerkt door een moderator: 1 mrt 2009
 9. zoals?
  De meeste features die ik opnoemde (zo niet alle) zie ik niet als een probleem voor een kabelboer. Zij willen eigenlijk alleen maar beveiliging van hun content. En het grappige is dus dat de humax dat nu niet via ftp redelijk open zet.
   
 10. Die van mij staat inmiddels al een kleine twee uur te formateren :-( hou daar dus rekening mee ! verder is ie echt top ! en mijn minne Samsung HD decoder is gelukkig al verkocht :-)
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina