1. Welkom op het onafhankelijke Ziggo Gebruikersforum. Een forum voor en door gebruikers van Ziggo.
  Registreer je gratis om direct zelf berichten te plaatsen en gebruik te maken van extra functies!
  Verberg deze melding

constructie webmail bekijken is onlogisch

Discussie in 'Internet - Email' gestart door niseno70, 28 okt 2008.

Niet open voor verdere reacties.
 1. Misschien ben ik wel een klager maar ik vind de contstructie van nu om je webmail te lezen met touwtjes aan elkaar hangen. Van oorsprong ben ik een Multikabel-klant en nu heb ik een paar Ziggo-adressen aangemaakt.
  Hiervoor moet je een aparte website opstarten om de webmail te lezen en voor de quicknet-adressen is dat weer apart. Waarom niet één algemene webmail waarbij je met AL je adressen in kan loggen? Ik vind dit persoonlijk hoogst onhandig werken. Bij KPN en voorheen Planet bijvoorbeeld, kan je op één algemene site inloggen met al jouw adressen.
  Kunnen we deze optie niet kenbaar maken aan Ziggo?
  Zoiets moet toch technisch wel te realiseren zijn?
  Het bevreemd me overigens nog steeds dat we nog nooit officieel zijn ingelicht over het maken van de nieuwe e-mailadressen.
   
 2. Natuurlijk is dit technisch te realiseren! Sterker nog: er wordt op dit moment hard gewerkt om dit technisch inderdaad te realiseren.

  Tot die tijd zal het even met vier verschillende websites moeten :(
   
 3. Hi!

  Jouw constatering heeft wellicht wel te maken met het feit dat ze daarmee willen wachten tot alle mailsystemen gemigreerd zijn en je dus met 1 webmail in kan loggen op alle mail omgevingen. Dat komt dus nog... En inderdaad, is vervelend en verwarrend. De nieuwe Ziggo webmail is overigens degene die nu als standaard gaat gelden.

  Bye,
  Raymond.
   
Niet open voor verdere reacties.

Deel Deze Pagina